A Cardiff City nemrég kölcsönszerződést ajánlott Aaron Ramseynek, de az Arsenal elutasította ezt, állítja Peter Risdale.

A 18 éves középpályás tavaly nyáron hagyta el a Ninian Parkot, és még be kell magát betonoznia a nagycsapatban.

A Cardiff elnöke, azaz Risdale most árulta csak el, hogy megpróbálta kölcsönbe viszahozni a tehetséges walesit, de a játékos az Ágyúsokkal akar maradni.

"Kérdeztem, hogy kölcsönvehetjük-e őt, de az Arsenalnál akar maradni."

A Cardiffnál egy ember, Joe Ledley elkívánkozik.

"Minden játékosunk eladó, de csak akkor, ha megfelelő árat fizetnek érte. A pénzt pedig új játékosok igazolására fordítjuk."

"Joe Ledley nem akar maradni, de még egy éve van a szerződéséből. Ha jó ajánlatot kapunk, elengedjük. Nem tudom, ki megy és ki jön."

Ledleyt egyébiránt a Stoke és az Everton figyeli.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
nagyon fiatal még,de megnézzném pár mecsen.
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kellene neki a tapasztalat. Miután kiestünk a Liga kupából szinte nem is játszott és így nem tud annyira fejlődni!
15 éve
Törölt felhasználó
Fiatal még. Én támogatom a kölcsönbe adását, ha Denilson itt marad. Persze én nekem is szimpatikusabb, mint a fiatal brazíl, de csak jót tenni neki, ha játszhatna egy kicsit.
15 éve
Törölt felhasználó
neki csak játék lehetőség kéne mert nagyon nincs meccsben... az őszt mindenképpen töltse itt főleg a CC miatt aztán tavasszal meg irány egy pl csapat kölcsönbe és egy év múlva mikor visszatér már hasznos tagja lehet a csapatnak
15 éve
Törölt felhasználó
mikor vették volna kölcsönbe??? most?? :D
sztem meg sokkal tehetségebb mint DENILSON és inkább őt kéne jáccatni DENILSON már jáccot eleget

Szólj hozzá