A 28 éves védőnek nehéz szezonkezdete volt, mert Arséne Wenger nem nagyon játszatta. Ennek következtében megkérte a csapat elnökét, hogy távozhasson a télen, többek között a Manchester City is vitte volna az elefántcsontparti klasszist. Végül azonban Peter Hill-Wood nemleges választ adott, ami jó döntésnek bizonyult, maga Touré szemében is.

"Még van egy kis idő a jelenlegi kontraktusomból, és remélem, hogy a klub is meg fogja mutatni, hogy kellek neki." - mondta Touré a London Evening Standardnak.

"Amikor nagyon szeretsz valakit, fontos, hogy visszafelé is működjön a dolog. Az is kulcs, hogy újból belészeressen az ember. Én imádom ezt a klubot már évek óta, és mindig a legjobb teljesítményemet nyújtottam a csapatnak."

"Hosszú ideje vagyok itt, és nagyon nehéz volt megélni, ahogy néhány játékos távozott tavaly. Aztán amikor a szezon kezdés sem sikerült jól, megijedtem."

"Főleg azon pánikoltam be, hogy mi van, ha már nem kellek a klubnak. Így 28 évesen többször is eszembe jutott ez, de aztán visszatértem, a kezdőben is vagyok jelenleg, remélhetőleg így is fognak menni majd a dolgok."

"Az emberek tudják, hogy imádom ezt a csapatot - senki nem mondhatja, hogy ez nem igaz. Úgy vélem, hogy egy játékos csak egy klubba lehet 'szerelmes', és nekem ez a klub az Arsenal."

Touré jelenlegi szerződése egyébként 2010-ben jár le.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Legjobb védő! Nagyon örülök hogy egy ilyen profi védőnk van. Nem is tudom mi lenne nélküle velünk!
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyszerű játékos. Nem is tudom mi lenne most velünk, ha ő nem lenne.
15 éve
Törölt felhasználó
Ő és Almunia azok akiket nagyon tisztelek.Szinte mindig a legjobbjukat nyújtják nem úgy mint egy pár más játékos akik kedvüktől függően játszanak.
15 éve
Törölt felhasználó
Ő és Almunia az akinek a legkevesebb gond szokott lenni a hozzáállásával. Nyerő ember, mindig győzni akar. Azért meglátszik, hogy milyen játékosoktól tanulta ezt az egészet. Tony Adams, Martin Keown, Sol Campbell...Sokkal másabban áll hozzá a dolgokhoz, mint a többiek.
15 éve
Törölt felhasználó
Még legalább 5-6 évig szolgálhatná az Arsenalt!

Szólj hozzá