Kolo Toure magabiztos, és azt állítja, hogy az Arsenal visszarázódik régi formájába, a BL-kudarc ellenére is.

Az Ágyúsok zsinórban a negyedik szezonjukban nem nyernek semmit, és az esély a  Bajnokok Ligája trófeára tegnap elúszott.

Toure szerint a fiatal gárda tanul a hibákból, és jóval erősebb lesz a következő szezonban. Az Arsenal valószínűleg a negyedik helyen fejezi be a bajnokságot, de nincs messze az első háromtól.

Nem vagyunk tőlük messze. Senki sem várt tőlünk olyan rettenetesen sokat a szezon előtt, de mi megmutattuk, mire vagyunk képesek. Koncentrálnunk kell a soron következő rangadókra. Nyerni akarunk mindenhol.

Toure úgy gondolja, hogy Wengernek együtt kell tartania a gárdát, és egy vagy két új játékost igazolni.

Az egyetlen dolog, amit most tehetünk, az az, hogy megtartsuk a mostani keretünk játékosait, és ha még igazolnánk is valakit, az szuper lenne.

A csapatszellem óriási, jövőre pedig megint eljövünk, és harcolni fogunk.

Ha megtapasztalod, hogy milyen trófeákat nyerni, akkor szeretnéd többször átélni. Mostanában nem vagyunk eredményesek, de ha nyerünk egy kupát a jövőben, megnöveli az étvágyunkat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát nem lesz csoda hogy idegesek lesznek a chesleasek mert hát annyi kezezésből egyet be lehetett volna fújni de legalább nem lesz fos döntő mint tavaly.
15 éve
Törölt felhasználó
SAF megmutatta,hogy el lehet ezt elegánsan is intézni!Wenger együtt mindketten úriemberek!Viszont,hogy mekkora szócsata lesz a ma esti Chelsea - Barca elődöntő után köpködni fog mindenki a másikra(főleg a Chelsea,de ezt term. hiszen ők estek ki)!
15 éve
Törölt felhasználó
elég normális nyilatkozat volt fergie-től..
15 éve
Törölt felhasználó
Sir Alex Ferguson nyilatkozata:
"Azt hiszem, most sokkal jobbak vagyunk, mint az Arsenal, bár sérülések miatt nem a legjobb csapatukat láthattuk. Tudom pontosan, mit érez Arséne Wenger. Keményen dolgoztak a sikerért, mégsem jutottak tovább. Nem hiszem, hogy attól lesz valaki nagy menedzser, hogy BL-t nyer, ezt csak a média mondja. Ha nyersz, te vagy a legnagyobb, ha veszítesz, a leghaszontalanabb."

Szimpatikus nyilatkozat. Az utóbbi években, elsősorban az undorító Chelseanek köszönhetően Sir Alex és Wenger egész jól kijönnek. Bár az MU tele van még mindig beképzelt állatokkal, Fergie hatalmas menedzser! Wenger viszont egyértelműen ott van mögötte a rangsorban! A Chelsea meg - bár igazságtalanul - de végül csak kiesett. A bíró vagy 3 barca kezezést nem fújt be, de én örültem, amikor Iniesta az utolsó percben belőtte a továbbjutást érő gólt. A döntőbe az MU és a Barca való, még akkor is, ha a chelseavel (direkt kisbetű) nem igazán bírt a Barcelona. Európa két legjobb csapata fog a döntőben találkozni. Győzzön a jobbik. Egyik csapatot sem szeretem - de minkettőt tisztelem, de azért jó lenne, ha Henry a magasba emelhetné a BL-trófeát.
15 éve
Törölt felhasználó
Bárki bármit mond én utálom a chelseat de ez a mecs undorito volt biro szempontbol. Barcának szurkoltam de mikor a biro amit müvelt az nem ide valo hanem norvég 3ad osztályba, mikor inieste be varta azt mondtam chelsea lője be a golt mert ez nem tiszteséges.

Szólj hozzá