Sir Alex Ferguson csapata vitathatatlanul jobb volt a Bajnokok Ligája elődöntőjének mindkét fordulójában, és megérdemelten jutott tovább 4-1-es összesítéssel a döntőbe, ahol a Chelsea, vagy a Barcelona vár rájuk.

Kolo Touré szerint a Manchester United a tapasztalatának, és a fizikai erősségének köszönheti a tegnapi sikerét, és úgy véli, hogy ők jelen pillanatban a világ legjobb klubja.

"Azt hiszem, hogy a Manchester United a legjobb jelen pillanatban." - mondta Touré.

"Nagyon tapasztalt játékosai vannak, fizikálisan is nagyon erősek, a taktikájuk pedig fantasztikus. Nem csak támadásban, de védekezésben is jók."

"Az azonban megfigyelhető volt, hogy az első öt percben nem volt túl nagy különbség a két csapat között. Nyomás alá helyzetük őket, és Cesc lövése akár be is akadhatott volna. Mindegy, hogy szerencse lett volna-e, avagy sem, az a gól átalakíthatta volna az egész mérkőzést."

"Hosszú ideje együt vagyunk úgy, hogy még nem nyertünk trófeákat. Amikor egy csapat egy kupát nyer, akkor majd szokásásává válik. Most sem nyertünk semmit, és jelenleg nem tudjuk, hogy mi történik."

"De úgy vélem, ahogy meg lesz az első győzelem, még több jön majd az Arsenaltól."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
sajnos de igaza van Tourénak. Maradj a csapatban és nehogy elmenjen valaki.
15 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy a legjobb, de fogtuk már meg őket és szinte minden meccsen partiba vagyunk velük. Kivéve ha a legfontosabb meccseket játszuk, mert akkor sajnos szinte mindíg elbukunk.
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem a Barcelona nyeri a Bl-t mert 100 rúgott gól 34 forduló alatt az elég sok főleg hogy a Chelsea és a MU a közelébe nincs 100 gólnak(tudom hogy a BL és a PL, LL egyáltalán nem uaz.)
15 éve
Törölt felhasználó
Legyen csak angol döntő rómában.....
Nehogymár a Barca spanyol csapatként megverje a 2 legjobb angol klubbot,gondolkozzunk is azért mert ha megint angol döntő lessz és ne adj isten megnyeri a mencseszter akk már mindjárt máshogy fognak nézni ránk is meg az elér helyezésünkre is,mivel jelenleg a világ 4 legjobb csapatából 3 előttünk van a tabellán a 4. meg a barca......szóval én azt se bánnám ha címvédés lenne,csak angol legyen a BL-győztes!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
én azért remélem hogy ezt a nagyon erős unite-ed elkapja a döntőben a barca, ha ma továbbjutnak!

Szólj hozzá