Akik ismernek, tudják, mennyire szoktam szidni az egész csapatot egy-egy vereség után, a mai eredmény és egyben kiesés után nem teszem. Van elég bajuk is.

Lehet szidni a Manchester Unitedet, hogy Ronaldo nem szimpatikus játékos, de tény: ebben az elődöntőből valóban a jobb csapat került tovább, még akkor is, ha én sem tartozok a vörös ördögök szimpatizánsok körébe.

Ez az Arsenal a legjobb keretünk volt, amit ki tudtunk állítani. Ezen csapatban két játékost emelnék ki: Manuel Almuniát és Kieran Gibbst. Egyiküknek sem életük meccse volt. De ha az utóbbi nem védett volna olyan zsenálisakat, mint az első meccsen, akkor már a mai napon sem volt esélyünk a továbbjutásra. Utóbbi játékosból pedig a következő években egy világklasszis fog felnőni, és igenis Clichy elkezdheti felkötni azt a bizonyost.

Tartom magamat ahhoz a véleményhez, hogy ebben a csapatban van Európa-szerte a legnagyobb potenciál. Elég csak a sérültlistánkra tekinteni. Ugyanakkor megkérdőjeleznék egy-két túlfizetett játékos teljesítményét...

A mai Arsenalból két dolgot hiányoltam: egyrészt Arshavint, másrészt pedig az alázatot. Talán nem kellett volna napi szinten ötször elmormogni a sajtónak, hogy "Nyerhetünk", "Van esély a továbbjutásra.", stb. Ezen kívül hiányoltam a pályán mutatott alázatot. Touré, Nasri, Cesc küzdött. Adebayor hol volt? A sokak által lesajnált Bendtner 20 percet alatt többet tett az asztalra, mint az egekig magasztalt togói.

 

A szurkolók felé: most komolyan, számít az nekünk valamit, hogy négy éve nyeretlen a csapat? Mégis mindig itt vannak ugyanazok az emberek. Most kiestünk. Tavaly ide sem jutottunk el, pedig akkor volt Hlebünk és Flaminink is.

Nem kell az átigazolási szezonban látni az Arsenal jövőjét! Az Arsenal jövője focizott a pályán. Ha mindenki annyit fejlődik, mint mondjuk Song, semmi baj nem lesz a közeljövőben. A negyedik hely biztos (pedig sokáig nem volt az), jövőre újra itt leszünk, és újra megpróbáljuk. És ha valóban szeretik a klubot, akkor itt lesz Wenger, van Persie, Fabregas, és a többiek is.

És remélem, mi is...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (59)

15 éve
Törölt felhasználó
ez a meccs 1-0-nál eldőlt. Nem szabadott volna gólt kapnunk. Lehet szidni Almuniát, de szerintem, ha Gibbs nem csúszik el (nem hibáztatom, mert nem tehet arról, hogy elcsúszott), talán az egész meccsen nem kapunk gólt. 1-0-nál beleképzeltem magam Almunia helyébe. Biztos vagyok benne, hogy belül már tudta, hogy vége... 3-at lőni az MU-nak lehetetlen. Nemcsoda, hogy a 2. gólnál "hibázott".
15 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Sajnos tisztába vagyok vele, hogy ezzel a játékospolitikával, ennyit lehet elérni és ez jövőre is hasonló lesz. De szerintem ennek és az ez előtti keretnek is szüksége van 2 max 3 meghatározó játékosra, akik kellő rutinnal bírnak. Azt gondolom, hogy azért ennyit érdemes lenne belefektetni a vezetőségnek. Mint, hogy 3-4 éve épitjük a jövő csapatát ami soha, vagy ki tudja mikor lesz kész. Kb 10 éve szúrkolok az Arsenalnak és azt kell mondjam, hogy egyre rosszabb a csapat és sajnos a játékunk minősége is romlik. Természetes minden évben bízok benne, hogy talán majd jövőre lesz valami áttörés. De sajnos semmi. Vagy ha nem igazolunk, akkor év elején azt kell mondani a szurkolóknak: Hogy gyerekek ne dédelgesetek bajnoki reményeket, és nagy trófeákat ne várjon senki. Ha mégis sikerűl akkor lehet örülni.
15 éve
Törölt felhasználó
aze azt ne felejdjük el hogy a lehetö legerösebb mu-tol kaptunk ki,akik meg jo formaban is voltak.mig minekünk nagy hianzok voltak a vedelemben. jövöre it kell maradnia mindenkinek. és wengernek sokkal többet kell majf rotalnia hogy ne legyenek tulterhelve a jatekosok,mert pld clishy tavaly is meg iden is amig nem volt serült minden meccsen jatszott, én bizok bennük
15 éve
Walcott80! Jobb, ha tudomásul veszed, hogy alapjaiban ez lesz jövőre is. Persze, kereteket lehet építgetni Spurs és Real módra, az eredmény mindkét csapatnál ismert...
A trófeákkal kapcsolatban félreértesz, mert valóban hiányzik, mind a csapatnak, mind nekünk. Mi ebből, innen nem tudunk beleszólni. Csak várjuk azt a játékot, ami elég lesz. Én várok, én itt leszek.

Arsenalboy! Elsődlegesen Adebayort szidom, mert Fabregas a csapat motorja. De ha úgy veszed, a cikkben szidtam Fabregast is.
"Ugyanakkor megkérdőjeleznék egy-két túlfizetett játékos teljesítményét..."
15 éve
Törölt felhasználó
1.gól: védelmi hiba
2.gól: kapushiba
3. gól : kontra+védelmi hiba
MIT AKARUNK ???

Szólj hozzá