A brazil középpályás szerint Emmanuel Adebayor vissza fog vágni a kritikusainak a csapnivaló teljesítményéért a mai Arsenal-Manchester United meccsen.

"Úgy vélem, hogy Adebayornak nagy befolyása lesz a meccsbe a kemény munkájának köszönhetően. Nagyon koncentrál a meccsre, ami nyilvánvalóan pozitív az Arsenalnak."  - mondta Denilson.

"Mégha egy picit bonyoulult lesz is megismételni a történelmet, nem szabad elfelejtenünk, hogy már megvertük idén a bajnokságban a Unitedet."

"Egy teljesen más meccset várok, mint az első fordulóban. Az érzelmek garantáltak lesznek a 90 perc folyamán, mert ezt a meccset muszáj megnyernünk."

"Az egész csapat készen áll, hogy a legjobban nyújtsuk, és a rajongóink támogatásával elérhetjük a döntőt."

"Nagyon fontos lesz, hogy mindvégig kontroll alatt tartsuk a meccset, és minden helyzetből gólt kellene rúgnunk. Nagy kihívást tartogatunk a Unitednek, és az Emirates is előnyt jelent a számunkra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
én is sajnos ettől tartok h kapunk egy gólt!de nem lehetetlen.csak legyen RvP és Ade is jól játszon,és akkor talán meglehet.am vmi info h Ferdinand játszhat-e?tud vki ezzel kapcsolatban vmit?
15 éve
Törölt felhasználó
Az a baj, hogy meccsek előtt mindig ezt olvasom, hogy majd most, meg ilyenek....... Lássuk akkor fiúk ne csak pofázzatok. Itt az idő lehet bizonyítani.

Go Gunners!!
15 éve
Törölt felhasználó
Nem vok MU-s de nagyon valószínű hogy ők fognak továbbjutni! az MU 2 éve nem kapott ki a BL be! ez valami! De mi nem kaptunk gólt 5 meccse itthol! ( de valszeg lő gólt az MU is és akkor eluszik a hajó) De ne legyen igazam! ( de lehet hogy igazam lesz) :(((((( GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNERSSSSSSSSSSS
15 éve
Törölt felhasználó
az egész csapat egy másik arcát fogja mutatni az első meccshez képest, ami remélhetőleg egy támadó felfogású lesz
15 éve
Törölt felhasználó
Mindenki kulcs szereplő ezen a meccsen.Főleg aki esetleg duplázik vagy legalább gólt rúg.

Szólj hozzá