Kolo szerint ha az Arsenal megnyerné a BL-t, akkor nagyobb eséllyel indulna 'versenybe' 1-2 játékosért.

Nehéz előre megjósolni, hogy mi lenne akkor, ha megnyernénk a BL-t.

Sok játékos akar az Arsenalba igazolni. Sokan szeretnének Wenger kezei alatt fejlődni és játszani.

Ha nyersz egy trófeát, az még vonzóbban hat a játékosokra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Félek a keddi meccstől, mégiscsak a United a BL győztes, nem hiszem hogy el fogják szúrni az előnyüket nagyon tapasztaltak. Az első 30 percbe kellene gólt szereznünk és akkor egálról indulnánk. De így is annyira veszélyesek lesznek a MU támadásai mert bennem lesz a félelem ha egy MU gól esik máris 3at kell lőnünk, olyan rossz ez.Örülnék ha az első félidőt nagyon nagyon megnyomnánk és egy 2-0 előnyünk lenne. A 2. félidőben annyira nem kellene akkor már támadnunk bár a 3-0 már nagyon jó lenne. Bár mindenki tudja hogy a legjobb védekezés a támadás. Én jelenpillanatba így látom a továbbjutási esélyeket. MU: 75% vs. Arsenal: 25%. Akármilyen kevés is az esélyünk küzdeni kell, a remény hal meg utoljára, ez a szezon legfontosabb meccse mindent bele srácok!! GO GO GUNNERS!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
A BL meg főleg megakadájozná hogy elmenjenek a játékosok.De jó lenne ha vége lenne ennek az "Arsenal nem nyert semmit" időszaknak.Isten segítsen bár szerintem már kedden kiesünk.Mindegy bízzunk a csapatban.Go Gunners!
15 éve
Törölt felhasználó
Nem hinném, hogy Wenger annyira akarna igazolni nyáron, max ha valaki távozna. Leginkább tényleg arra lenne jó a BL, hogy végre fel tudjunk mutatni valami sikert 2005 óta és hogy ne essen szét a csapat! Igaz, hogy nagy a potenciál az Arsenalban, de már ezt mondják évek óta és mégsem nyerünk semmit, mert minden nyáron szétesik a csapat! Ezt egy kupa megakadályozná!
15 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne tjutni!Már csak az anyagiak miatt is!Ha pedig még meg is nyerjük ,akkor hatalmas respektje lenne a csapatnak a jövőben,és nem az menne,hogy az Arsenal nem nyert semmit 4 éve!
15 éve
Törölt felhasználó
hát igen illetve többen is akarnak szerződést hosszabítani

Szólj hozzá