Az Arsenal a Pompey otthonába látogatott. Az Ágyúsok kerete eléggé vegyes volt. A legidősebb játékos Arshavin volt, így ő kapta meg a csk. karszalagot. A kezdőben helyet kapott többek közt Fabianski és Ramsey is.

A meccs nagy irammal kezdődött. Az Arsenal hamar átvette az irányítást. Bendtner révén már a 20. perc előtt vezetéshez jutottak a vendégek. Arshavin passzát érdemes kiemelni, hiszen mesterien helyezte a játékszert Bendtner fejére. David Jamesről egykori edzője, Harry Redkapp ódákat zengett, dehát lássuk be Ő se gondolhatta komolyan. Ennek a kapusnak a gólnál annyi köze volt a labdához, mint nekem az űrkutatáshoz (SEMMI).

A gólt követően a Pompey kitámadt, ezt kihasználva többször is helyzetbe kerültünk. Tegnap egy cikkben írtunk Waizról, a letört szurkolóról, aki elmondta, hogy ő mi hibát lát az Arsenalban. Azt mondta, hogy sokat gondolkodnak a játékosok a kapu előtt. -Ezt Vela eseténél megfigyelhettük, hisz a kis mexikói szinte üres kapura hagyta ki a helyzetét.

A féldőben volt két eset, amikor 11-est lehetett volna ítélni. Elsőnél Vela-t rántotta le Distin, majd pár perc múlva Arsa szlalomozott, majd rácsúsztak. Pont arra adták meg a 11-est, ami véleményem szerint nem ért 11est. Bendtner belőtte, így 0:2-re módosult az eredmény.

Egy dolog, amit megfigyeltem: Arshavin már szinte tiltakozott az ellen, hogy megítéljék a 11-est. Mutatta is, hogy az nem volt tizi. Aztán nem ő állt a labda mögé sem. Szerintem ez a gesztus fair volt részéről.

A félidőben 0:2-vel vonultak az öltözőbe a felek.

A 2. félidőre a Pompey csapatába több támadó felfogású játékos érkezett, köztük az Arsenal egykori játékosa Kanu is.

A Pompey támadósora erősebb lett és több alkalommal is veszélyt jelentettek Fabi kapujára.

Az Arsenal továbbra se vett vissza a tempóból. A játék a 2. félidőben kiegyenlítettebb volt, de a Pompey nem élt a lehetőségeivel, így az Ágyúsok nyugottan játszhattak.

Vela meglőtte az Arsenal 3. gólját. Ismét Arshavin megmozdulásából került a labda a gólszerzőhöz.

Wenger lehetőséget adott 3 cseréjének: Bischoffnak, Meridanak és Randallnak.

A meccs végén még adódott pár helyzet a Pompey előtt, de ott volt a kapuban Fabianski, aki ismét bizonyította klasszisát.

Egy jó meccset láthattunk ma. A kezdőt látván nem gondhattuk, hogy ilyen fölényes győzelmet aratunk. A skacok ismét ránkcáfoltak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (112)

15 éve
Törölt felhasználó
Patrick ki ez a csaj?
15 éve
Mert itt volt a meccs pub hír enek a helyén..
15 éve
Törölt felhasználó
HOPPÁ AZ VOLT KIÍRVA A HÍREK-NEK AZ OLDALÁN HOGY MAY 2. 15-55 0-3 EZ KAMU AK KEZDŐDÖTT A MECCS!
15 éve
Törölt felhasználó
ma elégededt voltam, mert nem játsot fabregas és nem lassította a játékot.....meg is lett az eredménye
15 éve
Törölt felhasználó
én abba biztos vagyok hogy megverjük a MAN.U csak lehet az se lesz elég a továbbjutáshoz

Szólj hozzá