Sarosh Waiz a tribalfootball.comhoz fordult segítségért, hiszen egy elég szenvedélyes levelet írt Wengernek és szerette volna ha valamilyen formában ez eljut az Arsenal menedzseréhez.

A szurkoló írásából kivehető, hogy milyen csalódott. Az Arsenal 4 éve nem nyert semmit, a játék nem a régi, válságban a klub.-lényegében ezek a dolgok fájnak Waiznek.

Szerinte az Arsenal játékosai nem elég éhesek a győzelemre és ezért is ilyen halovány a teljesítmény.

Szerinte a szurkolók könnyen elpártolhatnak a klub mellől, ha a teljesítmény továbbra is ilyen gyenge lesz, vagy ne adja isten még a helyzet romlana.

"Amiben bíztunk, az a MU elleni meccs volt. Várjuk, hogy a győzelem az ölünkbe essen, mert a csapatban nincs győzelem éhség. A szezon végén pedig mindenki siránkozni fog és a kulcsemberek távoznak más klubokhoz magas fizetésert padot melegíteni."

A Manchester United elleni meccset elemezte Waiz:

"-Az Arsenalnak nem kellett volna védekezni"

"-Azok a játékosok, akikben van győzni akarás nem voltak ott. Csak játszanak és teszik amit a fejük mond, a szurkolók nem túlzottan érdeklik őket."

"-Nincs magabiztosság, alig hisznek magukban, valamint az a képesség (improvizáció), amely kell ehez a stílushoz nem nagyon van meg a csapatban. Ők nem improvizálnak. Megkapják a labdát és nekiállnak gondolkodni azon, hogy mit tegyenek, aztán elvesztik a labdát."

"-Sosem lőnek, mert helyette gondolkodnak. Ennek (az adott helyzetben való reagálásnak) magától kéne jönni. Fáj kimondani, hogy az állandó gondolkozásukkal elvesztik a labdát."

"-Ha sikerül kialakítani gólhelyzetet, akkor leállnak gondolkodni. Aztán jön a 'de jól csináltuk' elképzelés és ezzel együtt a helyzet szépítése. A gólvonalig játszanánk be a labdát. Gól persze elmarad."

"-Más csapatokban úgy van, hogy egy adott játékos a saját posztját játsza be. Úgy van megoldva náluk, hogy azok a játékosok, akik kulcsszerepet vállalnak, a csapaton belül olyan helyen vannak elhelyezve, hogy a nálánál gyengébb képességű játékosokat is segítsék. Úgy gondolom, hogy az Arsenal is ilyen stílusra válthatna. Láthatjuk, hogy a játékosok nem nagyon tudnak improvizálni. Ehez a stílushoz kell a jó helyzetfelismerés. Mindenki csak áll és a másikat hibáztatja. Kell a trófea, ha ez most a stílusba kerül, akkor is. Szükségünk van egy kupasikerre."

"Én egy türelmes Arsenal drukker vagyok. Nagyon rossz átélni a jelenlegi helyzetet. Ha nem lesz meg idén a BL, akkor a csapattól a játékosok és a szurkolók is elhidegülhetnek."

"Egy fáradt és bánatos Ágyús.."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
Haggyuk már ezt az embert. Mintha annyira értene ezekhez a dolgokhoz. Ő ner lát bele annyira mint Wenger. Felesleges itt okoskodni. Ha nem megy a játék nem kell mindig arra fogni hogy a csapat nem akar nyerni ez nem normális ondolat! :( Egy profi sportoló nyerni akar, nem véletlenül kerül egy ilyen színtű csapathoz. És sajnos arra is gondolni kell, hogy néha a másik csapat jobb....
15 éve
Törölt felhasználó
valószínű, hogy Wenger találkozik ezzel a levéllel, hisz ez biztos hogy terjeng a külföldi oldalakon, meg Waiz arra kérte az olvasókat, hogyfórumokon meg itt-ott terjesszék a levelét, hogy wengerhez eljusson...
15 éve
Törölt felhasználó
Van benne valami...Tényleg elég sokat gondolkodnak a játékosok, hogy mit is csináljanak egyes helyzetekben, a lövésekkel pedig már nagyon régóta ez a helyzet sajnos!
15 éve
Törölt felhasználó
sajnos van benne igazság.
15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van ennek a valakinek hogy ha nem jönnek az eredmények elmennek a srácok.Amúgy abban is igaza van hogy kicsit több kreativitás kéne.Am ez tényleg eljut AW-hez?De ha eljut szerintem akkor se csinál semmi újat.

Szólj hozzá