Fokozódnak Arséne Wenger problémái a Portsmouth elleni bajnoki előtt: Eduardo és Mikaël Silvestre (ágyék) is kidőlt a sorból a MU elleni párharc első meccsén.

Robin van Persie, aki szintén ágyéksérüléssel bajlódik, a Fratton Parkban még semmiképpen sem játszhat, de a Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójára talán már visszatérhet, míg Gaël Clichy (hát) valószínűleg mindkét összecsapást kénytelen lesz kihagyni.

"A hétvégén megint nem számolhatunk Eduardo játékára"-nyilatkozta Arséne Wenger az Arsenal TV Online-nak a Vörös Ördögök elleni vereség után. "Kiéledt az ágyéksérülése. Rio Ferdinand rontott rá, s ütközte le hátulról. A térdínszalagja is károsodott. Silvestre is ágyéksérüléssel bajlódik." 

"Még nem vizsgáltuk ki őket, így egyenlőre nem tudjuk, hogy kedden játszhatnak-e, csak az a biztos, hogy szombaton nem."

"Robin van Persie nem lesz ott a hétvégén, viszont kedden lehet, hogy igen. Ez egy nagy kérdés. Gaël Clichy esetében sajnos határozott nemmel kell válaszolnom mindkét meccsre."

 Az Arsenal francia menedzsere a csapat sérültjeinek helyzete mellett a Pompey elleni meccsre is kitért nyilatkozatában.

"Nem akarjuk elveszíteni a bajnoki menetelésünket, nyerni akarunk. Néhány játékosnak pihenőt fogok biztosítani, de továbbra is be akarjuk érni a Chelsea csapatát, s a Villának sem akarok lehetőséget adni a bizakodásra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
hát ja WENGER nem tom miért cserélte be 10 perc játékra. sőt még ADE még magas is és jobban le tudta volna fejelni a végén a labdákat.ha DJ jáccik akkor SILVESTRE kiesése nem súlyos
15 éve
Törölt felhasználó
faszomat má duduba is komolyan mondom!!!mibe sérült bele a lurva életbe????abba hogy labdába sem ért????????????!!!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
ez tényleg hihetetlen.... dudu egy rugást kap a labára és egyből kidől a sorból.... silvestrevel sztem nem vesztetünk sztem túl sokat, ha djourou végre játszhat
15 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom, hogy nem jók az embereink. Túl sérülékenyek. :(
15 éve
Törölt felhasználó
Nem kellett volna becserélni Dudu-t 10(!) perccel a vége előtt! Nem láttam értelmét!Inkább játszotta volna végig Ade a meccset,és a Pompey ellen meg pihent volna a togói,és játszott volna egy teljes meccset Dudu!

Szólj hozzá