Arséne Wenger ismertette a Queens Park Rangers elleni bajnokira készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

Jó hír, hogy a francia menedzser tájékoztatása alapján mindenki bevethető állapotban van, aki a Liverpool elleni keretben benne volt múlt vasárnap, sőt ez a csoport kiegészülhet a frissen visszatérő Tomas Rosicky-vel, Yaya Sanogóval és David Ospinával, sőt, valamilyen szinten Bellerín játékára is esély van.

A többi sérült közül Laurent Koscielny visszatérése tűnik a leghamarabbinak, a francia védő ha péntekre nem is, de a vasárnapi West Ham elleni meccsre fitt és bevethető állapotban lehet.

Mikel Arteta állapota egy kisebb visszaesést követően jól javul, innentől kezdve felgyorsulhat a spanyol rehabilitációja, de ő január előtt biztosan nem fog játszani, mint ahogyan Aaron Ramsey sem - a walesire ugyanakkor a Southampton elleni meccsen már számítana Wenger.

Theo Walcott már a Liverpool elleni meccsen is ott volt a keretben, de mégsem játszott, Wenger tájékoztatása alapján az angol még nem teljesen fitt, de már kell sok akár ahhoz sem, hogy kezdjen az angol játékos.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

9 éve
Arsenalfan25... mert Wenger akit nem kedvel, azt nem kedveli...
"A fiatal franciát már akkor is óriási tehetségnek, mi több, az új Makelelének tartották, aki mindamellett, hogy agresszív és a lehetetlent nem ismerő védekező középpályás, remek passzpontossága miatt ún. box-to-box szerepkörben is játszhat; a saját tizenhatosától az ellenfél tizenhatosáig bármilyen középpályás feladatot ellátva." VKP!!!!!!!!!!!!
9 éve
Legalább az egyik meccsen kezdhetne Coquelin. Szerintem tehetséges, nem tudom miért adjuk mindig kölcsön. A Pool ellen is nagyon jól szállt be. Kaphatna egy esélyt.
9 éve
Törölt felhasználó
Én Welbecket, Oxot és Gibbset venném ki max, utóbbiban nem vagyok biztos. Az első két srácnak kell a pihenő ez egyértelmű, Rosicky biztos nem lesz csúcsformában, de a QPR-t úgy is elkell intézni, attól függetlenül, hogy nehéz meccsre számítok. A West Ham ellen pihenhet Alexis, nagyon idióta érvem van rá, hogy miért pont ellenük: Podolski egyszerűen mindig kurva jó a kalapácsosok ellen. Egyébként az utóbbi időben jellemző, hogy mindig azt jósolják, hogy kemény meccs lesz és mindig nagyon jó formát fogunk ki ellenük. Kíváncsi vagyok, hogy ez miért van.

Az én kezdőm tehát a QPR ellen: Szczesny - Chambers, Debuchy, Mertesacker, Monreal/Gibbs - Flamini, Rosicky - Campbell, Cazorla, Alexis - Giroud

A West Ham ellen pedig: Szczesny - Chambers, Debuchy, Mertesacker, Monreal/Gibbs - Flamini, Oxlade - Welbeck, Cazorla, Podolski - Giroud

Természetesen az én szakértelmemmel nem feltétlenül ezek a legjobb kezdők, de azért remélem, hogy Wenger is nagyjából már összeállította a fejében a pénteki és vasárnapi 11-eket, nem pedig ad-hoc alapon fog "rögtönözni".
9 éve
A Premier League-ben szereplő klubok közül elsőként az Arsenal Twitter-oldala érte el az ötmillió követőt. 😏 :)
9 éve
Szczesny - Chambers Debuchy Mertesacker Monreal - Coquelin Oxlade - Alexis/Campbell Cazorla Podolski - Giroud. A visszatérők nem sokat számítanak most, mert Rosicky soha nem játszik, Ospina még úgy se, Sanogo fog majd beállni 10 percre. Amúgy érdekes, hogy Sanogo már megint sérült volt és Bellerin is összeszedett valami nyavalyát...

Szólj hozzá