Mikael Silvestre, az Arsenal középhátvédje elmondta, hogy újra fiatalnak érzi magát, amióta az Arsenalhoz szerződött tavaly augusztusban.

A 31 éves védő szerint a MU és az Arsenal támadófutballja kicsit hasonlít, viszont a fiatalok az Arsenalnál hatással vannak rá.

A játékban (Arsenal) a fiatalok kiegészítik egymást, egymáshoz igazodnak. A Manchester Unitedben a rangidősekre, Giggsre, Scholesra, és Nevillere épült az egész csapat. Rájuk úgy tekintenek, mint a vezérekre.

Az Arsenalnál többbről van szó, mint generációkról. Vieira, Henry, és Pires voltak régebben a támpillérei a csapatnak. Most Fabregason, Walcotton, Songon, és Ramseyn a sor, hogy magukra vállalják ezt a szerepet.

Itt, az Arsenalnál a fiatalítás nagyon fontos. Az öltözőben például mellettem a 16 éves Wilshere és a 18 éves Ramsey van. Előfordul, hogy a legújabb videojátékokról beszélgetünk. Ez jó dolog, újra azt érzem, hogy fiatal vagyok.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Érezze, de játszon is úgy.
15 éve
Törölt felhasználó
Nem Djouru hanem DJOUROU! Engem kicsit idegesít ha elírják a neveket nem tudom ti hogy vagytok vele! Amúgy Djourou sztem sokkal jobb mint Silvestre!
15 éve
Törölt felhasználó
Én most gondoltam bele, hogy az Arsenal kerete allig öregebb mint én magam. Ők már jól kerese emberek én meg még minden nap az iskolapadot koptatom. Szomorú, de igaz. Ők már most sokkal többre vitték mint én. Na mindegy is. Legalább nem lesz neki olyan fásult az élete és nem csak a politikáról meg az időjárásról lehet vele beszélgetni (mint a sok felnőttel). :)
15 éve
Törölt felhasználó
Silvestrenek szimpatikusak a nyilatkozatai,de most már a pályán is bizonyíthatna! Nem azt mondom,hogy rúgjuk ki,de most nem az igazi.Szerintem Djorou jobb nála(most)
15 éve
Törölt felhasználó
aham az tök jó van humora silvestrenek is

Szólj hozzá