Mikael Silvestre szerint a sok munka, amelyet az Arsenal régen elkezdett, előbb vagy utóbb kifizetődik, és az Ágyúsok learatják végre a babérokat.

Arsene Wenger fiatal tehetségekből állította össze a csapatát, ezt megspékelve tapasztaltabb sztárjátékosokkal.

Sok jó játékos fejlődött itt, akik ma már meghatározó emberei a klubnak, név szerint Theo Walcott, Gael Clichy és Cesc Fabregas.

Silvestre is kellő tapasztalattal rendelkezik. A bekk beszélt az Arsenalról, és összehasonlította őket a volt csapatával, a Manchester Uniteddel.

"Nagyon sok tehetség van az együttesben. A különbség (az Arsenal és a MU között), hogy itt együtt is nőnek fel és fejlődnek a játékosok."

"Alig pár idősebb játékos van a klubban, például Gallas, én, Toure, és Almunia."

"Ugyanazon megyünk keresztül, mint amin keresztülment ez a gárda a Tony Adams korszak után. A menedzsernek időt kell adni, hogy újraformálja a gárdát."

"Az Arsenal és a Manchester United is régóta ugyanazzal az edzővel dolgozik. Jó irányba halad mindkét együttes."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem is.
15 éve
Törölt felhasználó
Almunia még nem kapott gólt ebben az évben a Man. u.- tól. Rem eza meccs után sem fog és úgy véd, mint a Boro ellen!!!! Go Gunners!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
aham de más nem is lehet sztem ilyenkor
15 éve
Törölt felhasználó
Most nem mennék bele ,hogy ki a jobb edző Fergie ,vagy Wenger az viszont biztos,hogy mindketten nagyon értenek a tehetségekhez!Míg a SAF keze alatt 3 ,addig az Arsenalnál Wenger keze alatt 2 generáció nőtt fel!Eredményben még jobb a skót,de remélem lesz ez még így sem!
15 éve
Törölt felhasználó
Mindenki ugyan ezt nyilatkozza csak más megfogalmazásban.

Szólj hozzá