Kolo szerint a Manchester United elleni meccseken a védelem teljesítménye kulcsfontosságú lesz.

Kolo az Evening Standardnek adott interjút:

Nagyon jók a támadásaik, de a védelmük sebezhető. Úgy gondolom, hogy az a csapat lesz a győztes, akinek a védelme jobban teszi a dolgát.

Toure szerint a Manchesteren lesz a nagyobb nyomás, hiszen ők a címvédők.

Tavaly ők nyerték meg a BL-t. A legjobbjukat fogjuk nyújtani ellenük. Tudjuk, ha a Manchester ellen focizunk, akkor ők kőkeményen küzdenek.

A szezon elején senki se gondolta, hogy eddig eljutunk, de itt vagyunk. Egyszer sem nyertünk még BL-t, de most megvan rá az esélyünk. Harcolni fogunk, nem torpanunk meg.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
A Vidic ,Rio kettős mostanában elég bizonytalanul játszik,és ez köszönhető a gyenge formába játszó szélső védőknek is(Neville,Evra,Da Silva)!Szerintem most meg lehet fogni a MU-t,de nagyon fontos ,hogy gólt szerezzünk ellenük már az első meccsen,mert akkor elhiszik a fiuk,hogy nem lehetetlen betalálni VDS-nek!
15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van Tourénak.
15 éve
Törölt felhasználó
Úgy is a védők jelenlegi formája fog dönteni...Alapvetőleg Sagna és Toure is megbízható játékos, ritkán hibáznak, viszont ha éppen olyan napot fognak ki akkor képesek gyengébb teljesítményre is. Djourou idén elég sok szerepet kapott Toure és Gallas sérülései miatt, most újra itt a lehetőség, hogy bizonyítson! Ő is ritkán hibázik, de eddig a nagy meccseken sajna nem ment neki. PL: a MU ellen öngólt szerzett és a pool ellen asszem Ő hagyta szabadon keane-t...Gibbs a legtapasztalatlanabb, eddig alig pár meccse volt kezdőként, viszont sok panasz nem lehet rá. Szóval remélem jó formában lesznek holnap és akkor nem nagyon lehet gond!
15 éve
Törölt felhasználó
Teljesen igaza van. Ha a védelem nem engedi át a támadásokat, akkor a győzelem garantált. :)
15 éve
Törölt felhasználó
azé amit asszem tavaly ferdinand csinált az se semmi :D veszélyesebb volt vandeszar kapusukra, mint Adebayor :D (lőtt kapufákat ferdinand meg votl amit kapura lőtt és sar épp fogta... dejó votl nézni a "nagy sztár" bénázását xD )

Szólj hozzá