Mikael Silvestre elmondta, hogy csalódott és szomorú a szombaton 2-1-re elvesztett Chelsea elleni FA-kupa elődöntő miatt.

Arsene Wenger azt mondta, hogy Fabianskiból világsztár is lehet, a hétvégi teljesítménye ellenére, Silvestre abban ért egyet a mesterrel, hogy jobb is lehetett volna a hálóőr.

Mikael, aki a második gól előtti szituációkban érdekelt volt, úgy érzi, sokkal jobban is alakulhatott volna a délutánjuk akkor. Az Ágyúsok vezetést szereztek Walcott találatával, Malouda és Drogba pedig megfordította a meccset.

Egy nagyszerű labdát varázsolt Frank Lampard Drogbához, Fabianski kilépett, de Drogba ügyesebb volt, és gólt szerzett.

Amikor Drogbához került a labda, kijött a kapusunk. Egy kicsit várhatott volna a kijövetellel, vagy erőszakosabb lehetett volna Drogbával szemben.

Nagyon csalódott vagyok a végeredmény miatt, és a teljesítményünk miatt is. Sokkal jobban is tudunk játszani, bebizonyítottuk az elmúlt pár hónapban.

Néhányszor uraltuk a játékot, de végül fölénk kerekedtek. Kár, hogy elbuktuk a lehetőséget, hogy FA-kupa finálét játsszunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Ki nem?
15 éve
Törölt felhasználó
da_silva ez egész jó 4-3-3 lenne
15 éve
Törölt felhasználó
.........................Luka....................
EBOUÉ...SAGNA...TOURÉ......GIBBS...
............NASRI.....CESC......SONG....
........arshavin..bendő........walcot....
15 éve
Törölt felhasználó
Hello!
Nézzétek meg arsenalfanklub.mlap.hu
15 éve
Törölt felhasználó
Ok, hogy megmondja mit csinált rosszul Fabianski, mert végülis igaza van, de előbb nézze már vissza, hogy ki is hibázott az eset előtt? Drogba elég rendesen otthagyta Mikaelt...

Szólj hozzá