Lukasz Fabianski szombaton ünnepelte a 24. születésnapját, azonban felejtős napot fogott ki, hiszen nagyon sok ordító hibával játszott, ráadásul a csapata ki isi esett az FA-Kupából a Chelsea ellen.

A csapatnál ezt követően senki nem hibáztatta Fabianskit, akinek valószínűleg a keddi, Liverpool elleni mérkőzés lesz egy darabig az utolsó meccse, hiszen Almunia a Middlesbrough ellen már várhatóan visszatérhet.

Vito Mannone, Fabianski csapattársa elmondta, hogy ilyen hibák előfordulhatnak, és mindenkinek támogatni kell a lengyelt.

"Ez normális egy kapusnak. Minden portás hibázhat, és úgy fog majd egyre jobbá válni, ahogy kezeli ezeket a helyzeteket."

"Továbbra is bíztatnunk kell őt."

"Maga a meccs elég kemény volt, mindenki csalódott volt, mert veszítettünk, de ennek ellenére továbbra is jó csapat vagyunk, fel kell állnunk, és még mindig ott van a Bajnokok Ligája."

"Nem hiszem, hogy ez nagy probléma lenne. Ez is egy ugyanolyan meccs volt. Nagyon sajnáljuk, hogy veszítettünk, de mostmár előre kell néznünk, és el kell felejtenünk a hibáinkat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Én is mellette állok.
15 éve
Törölt felhasználó
Azért mondjuk a Villarreal ellen az Emiratesben elég jó volt. Magabiztosan jött ki az előrerúgott labdákra és a beadásokra is. Ne akarjuk összehasonlítani Almuniával! Előbbi eddig alig védett ilyen komoly meccseken, persze, hogy nem annyira magabiztos, mint a spanyol! Almunia sem mindig védett így. PL: 2006-os BL döntő...
15 éve
Törölt felhasználó
Fabianski nagyon bizonytalan kapus. Bíztatni lehet, de nem szabad neki túl sok fölösleges bízalmat adni. ha majd látjuk, hogy ilyen kényszerhelyzetekben is jól tud védeni, akkor már jöhet a kapuskezdő válogatás, a rivalizálás.
15 éve
Törölt felhasználó
"Ez is egy ugyanolyan meccs volt." Hát azért ezt nem mondanám... 2005 óta nem nyertünk semmit, most egy döntő küszöbén voltunk.
15 éve
Törölt felhasználó
szerintem nagyon jó lenne gól nélküli meccs neki de ez az többek közt az arsenal védelméről is szólhat nem csak fabianskin

Szólj hozzá