Az ágyúsok először mérkőzhetnek az új Wembley stadionban a hétvégén, az ellenfél pedig nem más, mint a Chelsea lesz szombaton, az FA-kupa elődöntőjében.

Kolo Touré, az Arsenal védője szerint a csapat a legjobbkor van a csúcson, és nagyon várja már a meccset.

"Volt néhány sérült játékosaink, akik a lehető legjobb időpontban tértek vissza. A támadásokban fantasztikusak vagyunk." - mondta Touré a Setantának.

"Szombaton jó munkát akarunk végezni. Nehéz lesz, de ez már a kupa elődöntője, ami az egyik olyan meccs, amit meg akarunk nyerni."

Touré kicsit kitért a Manchester United elleni elődöntőre is a Bajnokok Ligájában:

"Érdekes meccs lesz. Ők a címvédők, és biztosan meg akarják tartani a trófeát. Mi viszont első ízben szeretnénk megnyerni. Mindent bele fogunk adni ezért."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Remélem nyerünk mert az egész osztályom utálja az Arsenalt. A Chelseas haverom meg végre bekussol. Egyébként az osztályomba csak Che,MU és FCB drukker van szóval jó lenne ha kiejtenénk a MU-t és a döntőben a Barcelonát vernénk.
15 éve
Törölt felhasználó
Fabregas4 én is lefogom ütni a cselzis haveromat mert felraktam 5 rugót az ARSENAL győzelmére
15 éve
Törölt felhasználó
Amgy ki fog kezdeni hazai pályán az nem tudjátok???Az viszont tudom hogy a Manchester-Arsenal meccset adja az m1!!SZombaton nyerni kell és ha nyerunk akkor leütöm a Chelseas haverom fejitt!:DGO GUNNERS!!
15 éve
Törölt felhasználó
NYERNI KELL!!!
15 éve
Törölt felhasználó
song nem lesz ha jól tom :S

Szólj hozzá