Kolo Toure szerint az El Madrigal atmoszférája nagyszerű lesz. Az Ágyúsok szeretnének idegenben a Villarreal ellen minél jobb eredményt elérni, de Toure tudja, hogy nagyon nehéz meccs lesz.

2006-ban Spanyolországban a két csapat meccsén gól nélküli döntetlen született, Jens Lehmann még büntetőt is hárított. Az Arsenal aztán a Highburyben 1-0-ra nyert, és jutott tovább.

Toure magabiztos, és szerinte az Arsenal győztesen kerül ki a BL-negyeddöntőből. Kolo az Arsenal TV Online-nak beszélt a dolgokról:

2006-ban nagyon megizzasztottak minket. Boldog voltam, hogy az első meccsen gólt szereztünk, és előnyhöz jutottunk, de a visszavágót nagyon nehezen hoztuk döntetlenre. Jens meg is fogott egy büntetőt, szerencsénk is volt.

A mostani ütközet is kemény lesz. Nem bízhatjuk el magunkat, és mindent bele kell adnunk. Az ő stadionjukban remek a hangulat, a közönségük nyomás alatt tartja az ellenfelet, mert nagyon közel vannak a játéktérhez. Igaz, ehhez a Premier League-ben is hozzászokhattunk, és ez is segíthet nekünk.

Az Arsenal az utóbbi időben remek formában van, és a sérült kulcsjátékosok is sorban térnek vissza. Cesc Fabregas és Emmanuel Adebayor nagyon jól szerepeltek a Manchester City elleni 2-0-ás győztes bajnoki meccsen.

Toure úgy hiszi, hogy az Ágyúsok szépen fejezhetik be a szezont, de csak akkor, ha mindenki maximálisan koncentrál.

Jelenleg nagyon jó a csapat, és sok sérült játékos tért vissza.

Nagyon klassz dolog az is, hogy Fabregast újra a sorainkban tudjuk, hiszen jelentős szerepe van abban, hogy győzelmet szerezzünk.

Ez a hónap rendkívül fontos nekünk, hiszen minden mérkőzésünk vízválasztó mostantól.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Ha a Milant meg tudtuk verni idegenben 2-0-ra akkor a Villareal-t is úgyhogy én győzelmet várok a mai meccstől de egy döntetlen se lenne rossz.
15 éve
Törölt felhasználó
Huuu várom már nagyon a meccset!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Én akkor is azt mondom h jó lenne a továbbjutást már elintézni idegenben h ne kelljen aggódni a visszavágón.
15 éve
Törölt felhasználó
Ezt sosem tudjuk meg barátom, mivel Bendő viszonylag ritkán nyilatkozik. :)
15 éve
Törölt felhasználó
szegény super nick már megint szívatjátok:D

Szólj hozzá