A francia védő, aki a francia U-21-es csapat tagja is, jelenleg a Portsmouthnál játszik, egy év kölcsönben, s bár voltak olyan hírek, mely szerint mind a kékek, mind a másik rivális Middlesbrough vinné, Traoré inkább az Arsenalt favorizálja.

"Mindenekelőtt kemény munkával vissza fogok térni az Arsenalhoz." - mondta Traore.

"Aztán azon fogok lenni, hogy többet játszhassak, és miért ne jöhetne össze egy párszor?"

"Az élet a türelemről szól, és az is leszek egy pár szezonig, aztán majd meglátjuk, mi lesz."

"Csak azt tudom elmondani, hogy eltökélt vagyok, hogy ismét arsenalos lehessek."

"Nem tudom még, hogy mit tervez velem Wenger, még nem beszéltem vele." - mondta Traore arra a kérdésre válaszolván, hogy a menedzser vajon arsenalosként számít rá a jövő szezonban, vagy a második évében is kölcsönben fog szerepelni.

"Minden a nyáron dől el. Egy újabb kölcsönbeszerződés? Majd meglátjuk."

Traore eredeti posztja bal hátvéd, de a Portsmouthnál már bal szélső középpályást is játszott.

"Őszintén, mindkét poszt ugyanolyan nekem. Maga a két pozíció is nagyon hasonló, bár ha az Arsenalhoz visszatérek, azon fogok lenni, hogy fejlesszem magam a védekezésben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Öszintén azon se lepődnék meg ha venger egyiket se játszatná közel jövöbe hanem egy francia kis csapatbol hoz egy sagna tipusu játékost.Szerintem Wemger már tudja mi hogy lesz kivel
15 éve
Törölt felhasználó
én láttam Traoet nem 1, nem 2 meccsen a Pompey csapatában. azt kell mondjam rá se ismertem. magabiztosan vezette fel a labdát és a középpálya minkét szélén játszott, elég veszélyesen. sztem ő a technikásabb. Gibbs munkája kibaszott hasznos. egyet ne feledjünk: Gibbs egy olyan játékos, aki akár középhátvédet és csatárt is tud játszani.(a pálya minden egyes szegletében bevethető és jó teljesítményt nyújt) nem szarik be ha a labda elé kerül, korához képest érett. azé mire Clichy-t kiszorítják eltelik pár év :D sztem Wenger megoldja azt ,hogy Traore kp lesz, Gibbs meg védő és kp.
15 éve
Törölt felhasználó
Össze lehet hasonlítani őket. Ha a képességeikben "nem tudunk megegyezni", akkor azt kell megfigyelnünk, hogy nyomás alatt hogyan teljesítettek. Traoré az előző szezonban kapott lehetőséget Wengertől, de nem tudott elsöprően jó teljesítményt nyújtani, ezért is került kölcsönbe. Gibbs ellenben igen, s sztem ő nem is fog. Félreértés ne essék, bírom Traorét, s drukkolok is neki, de sztem Gibbs felülmúlja, s Clichyt is felülmúlhatja.
15 éve
Törölt felhasználó
Gibbs ,és Traoré nem fogja egymás posztját ütni,szóval nem kell találgatni ,hogy ki a jobb!Míg az előbbi bal hátvéd,addig az utóbbi bal szélső(több támadó feladattal) lesz!Tehát,ha mindketten csapatba kerülnek,akkor Traoré Gibbs előtt fog játszani!Amúgy,aki látta az angolok U-21-es meccsét a franciák ellen az láthatta,hogy Traoré mennyit fejlődött!Sokkal érettebb a játéka,és szerintem jövőre kopogtatni fog a kezdőcsapat ajtaján!Természetesen az Arsenalnál!
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg más típusú játékosok.Attól még mindketten tudnak játszani mivel hogy Gibbs tud a bal szélen is játszani nem csak védőnek.Meglátjuk mit hoz a jövő.

Szólj hozzá