Arséne Wenger gárdája igen nehéz hónap elé néz, hisz az Ágyúsoknak áprilisban 7 mérkőzést kell megvívniuk 22 nap alatt. Szombaton a Manchester City látogat majd az Emiratesbe, majd az Arsenalnak meg kell küzdeni a Villareallal a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, valamint a Chelseavel az FA-kupa elődöntőjében.

Ezen időszak alatt az Ágyúsoknak tapasztalatra is szükségük lehet, amit Silvestre adhat meg. A rutinos francia védő 7 jelentős trófeát nyert a MU-val, így az észak-londoniaknak is a segítségükre lehet. Silvestre hosszabb kihagyás után nemrég épült fel, s a tartalékcsapatban már játszott is. Készen áll a bizonyításra.

"Segíteni tudok a fiatalabb játékosoknak, ha nem tudják kezelni a nyomást. Nagy tapasztalattal rendelkezem ezen a téren"-nyilatkozta Silvestre az Arsenal.com-nak.

"Tanulhatnak tőlem, de a tehetség bennük van. Csak tapasztalattal tudom felruházni őket. Nem tartok hosszú szónoklatokat, teljesen normálisan viselkedek, de halad az ügy."

"Az állapotomra nézve teljesen jól vagyok. Készen állok arra, hogy háromnaponta játsszak. Hosszú időn át csak futottam, körülbelül egy hónapig a tartalékmeccs előtt. Ez nagyon jól jöhet meccseken, éles szituációkban, de az edzések nem erre vannak kihegyezve."

Ha az Ágyúsok kiütik a Sárga Tengeralattjárót a BL-ből, akkor szembetalálkoznak a Porto-MU párharc győztesével. A 31 éves Silvestre izgatott azon eshetőség miatt, hogy esetlegesen meg kell mérkőzniük régi csapata ellen.

"Már volt ilyen az évben, szóval nem ez lenne az első alkalom, ám ez különleges lenne, s remélem, hogy így lesz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
:) te is pont ezt írtad! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Tisztelt szerkesztők! Bocsánatot kérek a délutáni írásomért. A pontos ideje Fredrik Ljungberg bemutatkozó góljának: Csereként állt be=> 4 perc 42 másodperc múlva talált be.Nasrié ugyebár 3 perc 44 másodperc, tehát 1 percet tévedtem. :) De mostmár legalább lesz mit küldenem az Arsenal.com-nak. Egyébként a forrás: A Legyőzhetetlen Arsenal című könyv.
15 éve
Törölt felhasználó
Freddie 4 perc 42 másodperccel beállta után lőtte első gólját.
15 éve
Törölt felhasználó
Sajnos a jövő heti meccsünket nem adja az m1/Tv6, az az utáni még nem írták ki a TV6-on, mindenesetre az m1 aznap önök kértéket sugároz :s
15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek a nyilatkozatával!!Motiválja csak a fiatalakotat!! Ha pedig elfárad touré gallas akár eltudnék képzelni egy silvestre djouru párost egy nem olyan nagy meccsen

Szólj hozzá