Angol sajtóhírek szerint Arséne Wenger továbbra sem tett le azon tervéről, miszerint megszerzi Thomas Lemar-t a tavalyi francia bajnok Monaco együttesétől, sőt, az Arsenal menedzsere a jövő hét folyamán újabb ajánlattal jelentkezhet a 21 éves játékosért.

Legutóbb június végén számoltunk be arról, hogy Wenger 31 millió fontot ajánlott első körben Lemar-ért, a francia menedzser pedig bizakodó volt, hogy az ajánlat már az első körben sikeres lesz, és hogy a játékos ott lehet majd a csapat ausztráliai és kínai túráján.

Ám a Monaco nem csak azt az ajánlatot, de azóta is minden formális és nem formális érdeklődést elutasított az Arsenal részéről, francia sajtóhírek szerint ugyanis a csapat orosz felsővezetése ígéretet tett Kylian Mbappé-nek, hogy Bernardo Silva és Tiemoué Bakayoko távozása után egy kulcsjátékost sem adnak el, hogy reális esélyük legyen a címvédésre és a BL-beli jó szereplésre - ezzel is maradásra bírván a csatárt.

Ezzel együtt Wenger nem adja fel, a Daily Mail hírei szerint a menedzser a jövő hét folyamán újabb ajánlatot tehet majd Lemar-ért. Rob Draper szerint az Arsenal Alexandre Lacazette leigazolása után készen áll ismét klubrekordot dönti a játékospiacon: Lemar-ért 45 millió fontot fizetne kézhez Wenger, amely a teljesítmény-arányos bónuszokkal 50 millióra is emelkedhet.

Lemar érkezése független lenne Alexis jövőjének alakulásától, ugyanis a bal szélső csatárt a középpálya belső közepén is el tudná képzelni Wenger, így a 21 éves játékos akár Santi Cazorla helyét is betölthetné a mélységi középpályás posztján.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

7 éve
Én mindenképpen leigazolnám Lemart és Mahrezt is ;-) Van itt pár játékos akiket ellehetne adni a francba és visszajönne valamennyi lové is ..
Walcott-Campbell-Perez de gondolom Ospina/Szczesny közülük is valamelyik illetve Jenkinson- Debuchy-Gibbs-Oxi lába is kifele lóg meg még ugye Giroud is kérdéses Alexis mellett szóval ha meg is tartunk belőlük 2-3 at akkor is lenne még pénz
7 éve
Törölt felhasználó
Mahreznek meg mindig jobban orulnek, de Santi helyen akar johet is. Remelem ezek az igazolasok meggyozik Sanchezt szerintem itt sokakkal ellentetben hatalmas elony lenne ha hosszabbitani tudnank vele.
7 éve
Törölt felhasználó
Arsenal856, egyetértek. Sokakban nem tudatosult az, hogy Lemar 21 éves kora ellenére milyen szinten focizik. Elképesztően nagy tehetség és a közhiedelemmel ellentétben nem csak egy osztogató középpályás. Nagyon gyors, nagyon jól cselez és jól is lő. Persze az elsőszámú erénye a látásmódja.
7 éve
Lemar nagyon fiatal és már most majdnem olyan jó, mint Alexis, sőt sztem sokkal jobb csapatjátékos, mint a chilei és egyénileg is képes villogni, meccseket eldönteni. Ha Alexis megy ~65 millió fontot sem sajnálnék Lemar-ért. Csodálom, h más topcsapat nem érdeklődik iránta...
7 éve
Törölt felhasználó
Igen, ha ezek az igazolások létrejönnek és valóban baszott nagy szerződést ajánlunk Alexisnek, akkor annak elégnek kéne lennie, hogy itt tartsák. Hozzáteszem, hogy a sorsa még mindig a mi kezünkben van és Alexis sem hiszem, hogy börtönben érzi magát, úgyhogy 1 évre még mindig itt kéne tartani.

Szólj hozzá