Arséne Wenger úgy gondolja, hogy az elmúlt 20 évben most van a legnehezebb helyzetben az Arsenal, hogy az idény végén a Bajnokok Ligája-indulást érő első négy hely egyikén végezzenek a bajnokságban.

Az Arsenal már így is nehéz helyzetben volt, ám a West Brom ellen elszenvedett vereségüknek köszönhetően a csapat elveszítette az előnyét a vesztett pontok tekintetében a Liverpool ellen, sőt, pontszámban már az Everton is befogta Arséne Wenger együttesét.

Noha Arséne Wenger elárulta, hogy hamarosan bejelenti a jövőt illető döntését, a francia szerint komoly kihívások előtt áll a csapat.

"Jelenleg nem feltétlenül az én jövőm kapcsán kellene aggódni. Most ugyanis egy kimondottan rossz szériában vagyunk, amelyben az elmúlt 20 évben sosem volt részünk." - mondta Wenger.

"Jelenleg egyik meccsünet veszítjük el a másik után, és számomra ez fontosabb, mint a saját jövőm."

"Ilyen jellegű problémák sosem merültek még fel. Most nagy gondok vannak, hogy újraszerveződjünk, mint csapat, illetve hogy megtaláljuk azokat az erőforrásokat, amelyekkel megoldhatjuk a problémákat."

"Pokolian nehéz feladat áll előttünk, hogy visszatámadjunk, de ezt el kell tenni. Koncentrálnunk kell, mert nagy meccsek állnak még előttünk. Noha a mai egy csalódást keltő eredmény, most mindenki elmegy a válogatottjával, és velük fognak feltöltődni és felkészülni."

"A mai egy tipikus PL-meccs volt egy jól szervezett csapat ellen, amelyik jól védekezik. Megfogtak bennünket a pontrúgásoknál és egy kontránál, és ez jelentette a különbséget."

"Mi magunk egy kicsit naivak voltunk, főleg a szögleteknél, és ez megbosszulta magát. Ez mindenképpen kár. Úgy tűnt, hogy a második félidőben teljesen át tudjuk venni az irányítást."

"Sajnos viszont elveszítettük Sanchezt, aki nagyon veszélyes volt az első félidőben."

"Jelenleg nagyon kemény kihívások előtt állunk, kezdve a City elleni bajnokinkkal."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

7 éve
Törölt felhasználó
Ez a nagy baj,hogy úgy van az egész elkönyvelve mint egy világégés.
nincs a klub felkészülve a" Wenger utáni évekre"
A puding próbája...
Könyörgöm csak meg kellene próbálni.
Ha marad még egy évet azzal csak veszíthet mindenki.
Egy év múlva ilyenkor már lehetne egy új alapja a csapatnak.
7 éve
Én is olvastam most a Skysports-on, hogy Tony Pulis a WBA meccs után rákérdezett Wengernél, hogy mi lesz veled, öreg? És a papa azt mondta neki, hogy még maradni akar.

De legalább nem azt, hogy maradni fog :-) Hátha a vezetőség meggondolja magát és nem kínál neki szerződést.

Habár a szakértők szerint az Arsenal nincs felkészülve a Wenger utáni évekre, nincs B terve. Ha jön új menedzser, ő már csak edző lesz, és szakmai igazgatót akarnak kinevezni, aki pl. az utánpótlásért, igazolásokért felel. Eddig ez egy kézben volt.

Erre kéne még egy év átmeneti idő a klubnak, hogy erre fel tudjon készülni.

7 éve
ez most ugye csak vmi vicc??? ez a fészes hír hogy még +1 év???? ez miez?? kibaszott áprilisi tréfa????
7 éve
Törölt felhasználó
Wilshert én is várom vissza, Campbellel együtt.
7 éve
Törölt felhasználó
Tudja valaki melyik a nagyobb pletykalap,a Bild vagy a Daily Express?
Remélem az utobbi,mert ha marad még egy évet mindent tönkre tesz.És az utódja tényleg a nulláról kezdhet.
Remélem annyira nem ment még el az esze.

Szólj hozzá