A francia menedzser szerint a Swansea elleni verség megmutatta, hogy a labdarúgás milyen kegyetlen tud lenni.

Olivier Giroud és Alexis Sanchez rossz formája továbbra is tart. Petr Cech és Laurent Koscielny sérülése is súlyosbítja az ágyúsok helyzetét.

Meg volt az összes összetevő ahhoz, hogy megnyerjük a meccset.

 

Úgy tűnt mintha minden ellenünk lett volna. Volt két lövése a Swanseanak és abból kaptunk is két gólt. Többször is kapufát lőttünk. Úgy gondolom az első gólnál balszerencsések voltunk, hiszen szabálytalanság előzte meg. Nagyon csalódott vagyok emiatt.

 

A futball az futball, néha kegyetlen tud lenni. El kell fogadnunk és megkell mutatni, hogy képesek vagyunk visszatérni.

 

Jól játszottunk. Uraltuk a meccset, és a második játékrészben azt hiszem 65% -ban birtokoltuk a labdát. Sok kaput eltaláló lövésünk volt, de egyre inkább fáradtnak tűntünk a meccs végén, és ez nagyon megnehezítette a dolgunkat.

 

Az egyetlen vigasz a csapat számára, hogy a Tottenham, a Manchester City és a Leicester City is pontokat hullajtott.

Ez azt jelenti, hogy matematikailag még harcban vagyunk. Vissza kell térnünk a helyes útra gyorsan, hiszen szombaton egy kemény mérkőzés vár ránk.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

8 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, plusz 1. Az első félidő teljesen rendben volt, igaz ez a Swansea hülye felállásának is köszönhető volt, amiről átváltottak 2. félidőben Sigurdssonnal (amikor megláttam hogy beállt, éreztem, hogy nagy baj lesz ebből). Ettől függetlenül egy jó csapat lerendezte volna azt a meccset az első félidőben.
8 éve
Amúgy a mostani magunkhoz képest tényleg jól játszottunk. Ha nyertünk volna, lehetett volna egy kapaszkodó. Nem nyertünk.
8 éve
"Jól játszottunk. Uraltuk a meccset..." aha meg ühüm...
8 éve
Törölt felhasználó
Bár Wenger-rel lenne kegyetlen az élet és elküldené végre a JÓ BÜDÖS FRANCBA ennek a klubnak még a közeléből is.
Ki tehet mindenről? Egyedül ő...
8 éve
Blablablablabla........... :shut:

Szólj hozzá