Jack Wilshere egy friss interjúban elárulta, már látja a fényt az alagút végén a rehabilitációja kapcsán, és most már alig pár hét választja el őt attól, hogy visszatérjen a teljes körű edzésekre.

Az angol játékos egészen tavaly augusztus óta harcképtelen, egy edzésen történt szerencsétlen ütközésben megrepedt a bal sípcsontja, emiatt műteni kellett és több hónapos kihagyásra számíthatott.

Bár akadtak olyan pletykák, miszerint Wilshere-nek újfent visszaesése volt a gyógyulásban, Arséne Wenger a korábbiakban cáfolta ezeket a pletykákat, most pedig a játékos is úgy fogalmazott, hogy igyekszik a lehető leghamarabb visszatérni.

Jól halad a felépülésem. Már visszatértem a pályára, most pedig az erőnlétemet igyekszem felépíteni, hiszen mindenki jól tudja, mennyire nehéz a Premier Ligában játszani. Dolgozok ezen és szépen, lassan eljutok a kellő szintre. - mondta Wilshere.

 

Néha nagyon nehéz pozitívnak maradnia az embernek, főleg az olyan sérülések után, amelyeket én is elszenvedtem. Ugyanakkor ahogy kezd gyógyulni a testrész, egyből látszik a fény az alagút végén, és már egyből arra kezd gondolni az ember, hogyan tudna mihamarabb visszatérni és újból szerepet vállalni a csapatban.

Az Arsenal angol középpályása kivenné a részét a csapat bajnoki címért folyó küzdelméből.

Jó helyzetben vagyunk, erős szezonunk van eddig, tényleg harcolhatunk az elsőségért. Az elmúlt években sokat küszködtünk a karácsonyi időszakkal, de most sikerült éllovasként kijönni ebből a periódusból és jönnek vissza a játékosok is.

 

Van egy világklasszis kapusunk, aki nagyon fontos igazolás volt. Ezt leszámítva a csapat a régi, és szerintem részben az is hozzájárul ahhoz, hogy az első helyért küzdünk, hogy egy pár éve már együtt vagyunk, a  keret magját alkotó brit játékosok pedig elkezdtek beérni. Ez segített.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (61)

8 éve
Törölt felhasználó
Wengernek ezek a cseréi.... istenem... 2-0nál az eredmény tartására menni ezek ellen, ahelyett hogy megpróbálná megszórni őket,hogy jobb legyen a gólkülönbségünk.....
8 éve
Törölt felhasználó
VÉÉÉÉÉÉÉGRE BASSSZZZZZA MEEEEEGG!!!!!!!!!!!!!!!VÉÉÉÉÉÉÉGEEE!!!!! OXI
8 éve
Törölt felhasználó
En mar látom magam elott ahogy a kinaiakkal szelfiznek mindketten.
8 éve
Törölt felhasználó
Hát ha Öziles dolog áll fent, akkor Flamini még sokáig lesz a csapatrésze, mert nem lehet majd eladni. Különben akkor megy Özil is vele. :D
8 éve
Törölt felhasználó
Sztem Özil zsarolja az öreget, hoy játsszon Flamini. :D

Szólj hozzá