Theo Walcott a Stoke elleni meccset követő nyilatkozatában elárulta, hogy Petr Cech egyfajta lelkesítő beszédet adott az öltözőben a döntetlenre végződő mérkőzés után.

Nehéz heten van túl az Arsenal, az Ágyúsoknak ugyanis hétközben a Liverpool ellen, vasárnap pedig a Stoke ellen kell megmérkőzniük, mindkétszer idegenben. Mindkét mérkőzés döntetlennel zárult, ám az Arsenal a gólkülönbségének köszönhetően továbbra is vezeti a tabellát a Leicester előtt, a Manchester City pedig egy ponttal lemaradva harmadik.

Azt Walcott is elismerte, hogy vegyes érzések kavarogtak az öltözőben a Stoke elleni mérkőzést követően, de Cech a beszédében kiemelte, hogy a Britannia stadionban eddig minden rivális vereséggel zárt ebben az idényben, tehát legyen mindenki elégedett az egy ponttal és harcoljanak tovább.

Még sohasem volt ennyire erős mentálisan az öltözőnk, és ha olyan emberek érkeznek a csapatba, mint amilyen Petr Cech, akkor ez a jelleg még jobban előtérbe kerül. Petr-nek sikerült mindenkit feldobnia, elmondta, hogy ez jó pont, hiszen senki sem szokott itt nyerni. - mondta Walcott.

 

Oda kell figyelnünk Petr-re, mert nagyon régóta a legmagasabb szinten játszik és nagyon sok trófeát nyert már. Ha nekünk is olyan a hitünk, mint neki, akkor küzdhetünk tovább. 

 

Mindig nagyon nehéz visszatekinteni a lejátszott meccsekre. A Liverpool ellen elszórtunk két pontot, azt pedig tudtuk, hogy fizikálisan nagyon nehéz lesz a Stoke ellen. Az összes nagy csapat küszködött ellenük idegenben, és mindig a Stoke hozta az eredményt. Nem fogok hazudni, vegyes érzéseink voltak az öltözőben a meccsünk után, de fair eredmény született.

 

Azt már a kezdésnél éreztük, hogy fizikálisan készen állunk majd a harcra. Megpróbáltuk kibillenteni őket az egyensúlyukból. Nagy kár, hogy nem született olyan eredmény, amelyet olyannyira akartunk, de a Britannia-beli teljesítményünkhöz képest fejlődtünk, és büszkének kell lennünk erre a pontra. 

Azt Walcott is elismerte, hogy hosszú idő óta ez a legkiszámítathatlanabb Premier Liga-idény, és meg sem lehet tippelni, ki lesz a végső győztes.

A mi meccsünk is mutatja, mennyire nehéz a PL ebben az évben. Senki sem tudja előre megmondani, mi lesz az eredmény.

 

A semleges rajongóknak talán ez lesz minden idők legizgalmasabb PL-idénye, mert számos csapat van, amelyik megnyerheti a bajnokságot. Azt senki nem tudja, ki lesz a végső győztes, de most per pillanat mi állunk az élen, és erre büszkének kell lennünk.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

8 éve
Biztos, hogy Cech.
8 éve
Törölt felhasználó
Barca ellen vajon Ospina lesz a kapuban? Bár lehet, hogy mindegy, ki lesz...
8 éve
Arsenal72, töredelmesen bevallom, h köztük voltam... imádom Ospinát is, de hát, amit látunk az a táblázatra van írva: Arsenal No1!!!
8 éve
Törölt felhasználó
Pedig nyáron mennyien írták, hogy minek ide. Szerencsére megmutatta, hogy minek, már évek óta egy ilyen kapusra lett volna szükségünk!
8 éve
Törölt felhasználó
Cech az elmúlt pár év legnagyobb igazolása volt :red:

Szólj hozzá