Az Arsenal és a West Bromwich Albion megegyzett egymással Serge Gnabry ügyében, így a fiatal támadó a következő szezont Tony Pulis együttesénél tölti kölcsönben.

A németnek jóformán a tavalyi szezon egészét ki kellett hagynia egy komoly térdsérülés miatt, de a tartalék csapat oldalán már visszatérhetett, sőt nemzete U21-es csapatában is szerepelt a nyáron.

Gnabry 2011-ben csatlakozott az Arsenalhoz, a legsikeresebb időszak egyértelműen a 2013/2014-es szezon volt a saját szemszögéből, 14 mérkőzésen szerepelhetett a nagyok között, s megszerezte első bajnoki gólját is.

Arsene Wenger a következő nyilatkozta a 20 éves játékos kölcsönszerződéséről:

Tudjuk, hogy Serge készen áll a Premier League-ben játszani. Viszont fontos, hogy rendszeres játéklehetőséget kapjon, így 25 vagy 30 mérkőzést egy szezonban.

A következő idényben megmutathatja, hogy készen áll rendszeresen jó teljesítményt nyújtani, úgy fizikálisan, mint játék szempontjából.

- mondta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

9 éve
Törölt felhasználó
Fél-OFF: Lehet, hogy ma kimegyek Loki-meccsre, hátha ott lesz Wenger, ahogy Balogh Norbit lesi :lol:
9 éve
Talán csatár azért kellene mert Giroud nem lövi be mindíg. Be kell látnunk, Titi csak egy van. Hozzá hasonlítani bárki csatárt felesleges. Ma a mozdíthatók közül talán Benzema. De amilyen aljas a real ( De Gea ügy) talán jobb ha ott marad.
9 éve
Ha bajban lennénk a sérülések miatt, vissza lehet hívni őket, pl múlt szezonban visszahívtuk Coquelint a Charltonból, szóval nem kell aggódni, meg nehogy már azt feltételezzük Wengerről, h nem tud gondolkodni, mérlegelni :D eleve közgáz diplomája van, szóval agyalásban igen magas szinten van :D Én személy szerint elégedett vagyok a kerettel, rég voltam elégedett...most az vagyok, beértek azok a játékosok, akikkel kb eddig elégedetlen voltam, Giroud a nagy sérülése óta jó formát mutat, Merte is össze szedte magát, Monreal és Gibbs is egyre jobb, Walcott is szintet lépett sztem, sőt igazából szezonról szezonra mindenkin látom a fejlődést, egyedül Özil stagnál...Amúgy csatár minek kellene szerintetek? Rendszerint egy ékkel játsszunk, Giroud, Walcott, Welbeck bőven elég, a Mu-nak pl mennyi van? 2. Rooney és Chicarito :D :D ez jóval harmatosabb, ráadásul mi még stratégia szerint variálni is tudunk, h épp egy gyors, lendületes v egy lassabb, labdatartó ékre van e szükségünk. A középpályánk fasza, egyedül egy tapasztalt, világklasszis szűrőt hiányolok, a védelem is versenyképes már, és végre van egy top 3-as kapusunk, most tényleg úgy érzem, h nagy esélyünk van a bajnoki cím elhódítására.
9 éve
Egyetértek Athlonnal. Wenger Papa tudja kit miért kell kölcsön adni. Nem vagyok ász annak megítélésében, hogy kit kellene hozni. De azt látom és szerintem egy marha jó dolog, hogy ész nélkül nem verjük a lóvét. Több csatár nevét is látam Tőletek. Nyílván Wenger is elemzett már jó néhányat. tudja kire van szükség vagy éppen nem. Nem vagyunk játékostemető. Ezért is szeretem ezt a klubbot. A Chelseaban ott van Felipe louis esete. Nagyon jó volt az Athleticóban. De a Dynamóban nem tudott alkotni. Rögtön vissza is ment. Nálunk értékelik a játékosokat és nem árúcikknek tekintik. Ha a fiatalok kölcsönben lesznek hát hadd menjenek.
9 éve
Törölt felhasználó
Srácok! Pont erről van szó:
Podolski eladásában nincs semmi meglepő. Gondolom, mindenki erre számított.
Viszont annyira meg vagyunk szűkösen (....vagy egy pillanat alatt kerülhetünk ilyen helyzetbe), hogy legalább kisegítő jelleggel, Gnabrynak logikusan maradnia kellett volna...
Kézenfekvő lett volna most megadni neki az esélyt - annál is inkább, mert amikor játszott, egyáltalán nem volt tragikus.
Wengert ismerve meg pláne, egy ifit várna az ember :-P
Így viszont.... :roll:

Szólj hozzá