Felemás hírekkel szolgált Arséne Wenger a Tottenham elleni derbire készülő keretet illetően.

Ami a legfontosabb, hogy az előzetesekkel ellentétben Alexis Sanchez mégsem lesz ott a szombati rangadón. A chilei játékos már jelen van a könnyített tréningeken, de még mindig nem tudott bekapcsolódni a teljes programba, így pedig Wenger nem kockáztatja meg a játékát a derbin. A következő, Leicester elleni bajnokin viszont elvileg már újból a pályán lehet a szélső.

Alexisszel ellentétben viszont egy visszatérője lesz a csapatnak, méghozzá Danny Welbeck személyében. Az angol csatár még december végén sérült meg, most azonban ott lesz a keretben. 

Ezen kívül viszont a keret ugyanaz marad, mint az Aston Villa elleni: Wilshere jövő hét vasárnap tér vissza a teljes körű edzésekre, s hasonlóképpen tehet majd Oxlade-Chamberlain is.

Ami a fiatalokat illeti: Serge Gnabry egy hosszas sérülését követően jövő hétfőn először játszhat a Newcastle elleni U21-es bajnokin, s ugyanígy tehet majd a csapat egyik téli szerzeménye, Krystian Bielik is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

9 éve
Törölt felhasználó
Úgy látom Wenger is félt kicsit Monreal 1-1 elleni szituációitól és emiatt teszi Welbecket feltehetően a bal oldalra. Jó döntés!
9 éve
Törölt felhasználó
Egyszerűen fantasztikus az a gyűlölet és undor, amit a derbi napjain érzek. Kár, hogy nem ma van Slipknot.
9 éve
Törölt felhasználó
Llorisban is bőven benne van a potya.
9 éve
Törölt felhasználó
Pont amiatt tartok tőle, mert most nem Alexisek lesznek előtte. :D de persze remelem, hogy pozitívat csalódom Theoek vedekezeseben. Bár egy kicsit azert bízom Alexis játékában.
9 éve
Hát öö... Nehogy már Lamelától féljünk. Én inkább Lloris formájától tartok, piszok egy jó kapus és ellene kellene minden helyzetünket kihasználnunk. Ami Monrealt illeti: nem szabad hagyni, hogy egy az egybe kerüljenek ellene. Oxo és Alexis jól megoldották ezt a feladatot a City ellen, ők a védekezésben is aktívak voltak, most Özilen és Theón a sor.

Szólj hozzá