Meglehetősen hektikusak voltak a keddi nap folyamán az Arsenal fiatal játékosának, Serge Gnabry jövőjét firtató hírek.

A délelőtt folyamán több német lap arról számolt be, hogy a szélső a Bayern Münchenhez igazolhat, a bajorok pedig azonnal kölcsönbeadják őt a Werder Bremen együttesének.

Kora délután a Werder Bremen sajtótájékoztatója azonban nagy csavart tartogatott, miután a német csapat menedzsere, Frank Baumann úgy nyilatkozott, mindenben megállapodtak Gnabry-val, de az átigazolásban a Bayern München semmilyen szerepet nem játszik.

"A játékos szeretne hozzánk igazolni, a klubunk pedig gyakorlatilag mindenben megegyezett az Arsenallal, már csak az aláírás hiányzik a szerződésekről. A magunk részéről arra számítunk, hogy a játékos szeptember 7-én már a mi csapatunknál jelentkezik edzésre." - mondta Baumann.

A német Bild szerint a két klub befejezte a tárgyalásokat, a Werder Bremen 5 millió eurót fizet az Arsenalnak, és vélhetően az angol csapat komoly részesedéssel bír majd egy esetleges jövőbeli eladáskor. Gnabry pedig 2020-ig írt alá, a szerződésében pedig lesz minimum kivásárlási záradék.

KORÁBBAN ÍRTUK

A németországi Sky Sports értesülései szerint az Arsenal fiatal támadó középpályása, Serge Gnabry távozik csapattól és a Bayern München együtteséhez igazol.

A német játékost rengeteg sérülés hátráltatta az elmúlt években, így eleddig nem sikerült kamatoztatni tehetségét, ugyanakkor az idei olimpián mutatott kiemelkedő játéka több klub figyelmét felkeltette.

Arsene Wenger az elmúlt hetekben megerősítette, hogy számít a 21 éves futballista játékára és szeretné, ha meghosszabbítaná 2018 nyarán lejáró szerződését a klubbal.

A legfrissebb hírek viszont arról szólnak, hogy az Arsenal megegyezett a Bayern Münchennel Gnabry kapcsán, akiért majdhogynem az egész Bundesliga érdeklődött a nyár folyamán.

Gnabry hosszú távú szerződést ír alá a bajorokkal, azonban a következő szezont a Werder Bremen csapatnál tölti, ahol rendszeres játéklehetőséghez juthat Viktor Anatolijovics Szkripnik vezetőedző irányítása alatt.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (73)

8 éve
Tudtok vmit a Rosiról? Merre tart?
8 éve
Törölt felhasználó
Kedves Tibor! Rosszul tudod. Tény, hogy akkoriban még tényleg két külön poszton játszottak, de Wenger Bale-t is el akarta hozni, de a Sotonnál erre azt felelték, hogy csak az egyiküket viheti. Wengernek pedig Walcottra esett a választása. Így utólag elég szar döntés volt.
8 éve
Törölt felhasználó
A Leicester végül csak megszerezte Slimanit.
Hát elöl nagyon erősek lesznek...
8 éve
Törölt felhasználó
Végignéztem a meccset.
Semmi gáz nem volt.kb 1-2 percet ápolták.Ugyanennyit sántikált.ennyi.Semmi gáz szerintem.
A selejtezőn is simán tolni fogja.
8 éve
re: azt mondjak nem sulyos....most is jatszik....sok fasz a feszen meg irja hogy indzsuri....anyjukat ketszer.....! ( nincs sport tvm)

Szólj hozzá