Hector Bellerin ebben a szezonban a vártnál több szerepet kap a csapatban, amely a rengeteg sérülésnek, meg persze a jó formájának köszönhető. Fiatal kora ellenére nagyon magabiztos teljesítményt nyújt mind védekezésben, mind támadásban. Utóbbit mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Aston Villa és a Liverpool ellen is betalált a bajnokságban. 

Eddigi pályafutásom legjobb idénye ez, mondom ezt úgy, hogy még a véghajrá hátra van. Nagyon hálás vagyok minden egyes percért, amit a pályán tölthetek, és a belém fektetett bizalmat jobbnál jobb teljesítménnyel szeretném meghálálni.

 

Amikor megtudtam, hogy játszani fogok a Dortmund elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen kicsit megijedtem, de próbáltam profi módjára kezelni a helyzetet. Nem volt 100%-ig tökéletes a játékom, bár azt se mondanám, hogy elégedetlen vagyok önmagammal.

Sokan úgy vélik, hogy Bellerin Cesc Fabregas nyomdokaiban fog lépni, és idővel Ő is vissza fog térni a Barcelonához.

Nagyon nehéz döntés volt számomra otthagyni azt a csapatot, ahol életem nagy részét töltöttem. Amikor hivatalossá vált, hogy az Arsenalhoz igazolok, sokan kérdezték: „Miért távozol a világ legjobb klubjából?”. Úgy éreztem szükségem van a kihívásokra és a változásra.

 

Szerencsésnek érzem magam, hogy hétről hétre a kezdőcsapattal ülhetek ott az öltözőben. Ez leírhatatlanul sokat jelent számomra. Ténylegesen úgy érzem, hogy a csapat tagja vagyok, akik értékelnek engem.   

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

9 éve
A Barcelona pont egy fiatal jobbhátvédet keres Dani Alves helyett... VIGYÁZZUNK!!!

Szólj hozzá