Arsene Wenger pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Gabriel legalább két hétig nem állhat majd rendelkezésére a szerdán összeszedett hátsó combhajlító sérülése miatt.

Nacho Monreal hétfői játékát egy fintesz teszt határozza majd meg, de a spanyol balhátvéd jó eséllyel kerettag lesz az FA kupa negyeddöntőre.

Gabirel két vagy három hétre esett ki. A West Ham és a Moanco elleni meccset biztosan kihagyja, utána viszont visszatérhet a keretbe.

- mondta

Monreal-nak lesz ma még egy tesztje, ő talán bevethető lesz hétfőn.

Wojciech Szczesny Monreal-hoz hasonlóan fitnesz teszt elé néz, a lengyel kapus betegséggel küszködött a héten, de amennyiben megfelelő állapotban lesz hétfőre, ő fog a kapuban állni.

Szcezsny-nek is lesz ma egy tesztje. Játszani fog hétfőn, ha azt sikerrel teljesíti.

Wenger hozzátette, Gabrielen kívül senki nem sérült meg a hétközi bajnokin, de Monrealon kívül jelen pillanatban senki más nem áll közel a visszatéréshez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

9 éve
Én csak a visszafele a 2-est láttam félig, de ugyanolyan sz@rok voltak, mint addig.
9 éve
Törölt felhasználó
Óvatosnak kell lenni, mert az igencsak önkritikus MU drukker haverom szerint az előző 2 meccsen önmagukhoz képest egész jól játszottak. Ez már önmagában aggasztó, pláne, ha eszünkbe jut a novemberi vereség, amitől még mindig elfog a hasgörcs.
9 éve
Törölt felhasználó
Túl oldalon elvileg nem lesz persely- remélem gyakorlatilag sem, mert ellenünk mindig rúg egyet az a faszképű. Egyébként a csatáraik hatékonyságát elnézve, Szczesny meg Monreal akár sérülten is pályára léphetne. (bár nyilván ellenünk fognak megtáltosodni...) :blank:
9 éve
Törölt felhasználó
Itt én fogalmaztam rosszul, bocsánat. Természetesen figyelembe vette a mester. :)
9 éve
Ha Gabriel senki, ahogy játszott... akkor igaza van a Bossnak.

Szólj hozzá