Wojciech Szczesny arsenalos pályafutása még a hét vége előtt eldőlhet, írja a goal.com megbízható újságírója, Chris Wheatley.

A lengyel kapus nem tartott a csapat utazó keretével az ausztráliai és kínai edzőtáborba, mivel az Arsenal felsővezetése engedélyt adott neki és az ügynökének, hogy az elkövetkezendő napokban, hetekben tárgyaljanak az érdeklődő klubokkal egy esetleges átigazolásról.

Olasz sajtóhírek szerint Szczesny már hetekkel ezelőtt megállapodott a Juventusszal egy négyéves szerződésről, évi 4 millió eurós fizetéssel. A Zebráknál Max Allegri a lengyelben látja Gianluigi Buffon hosszú távú utódját, ám egy szezon erejéig Szczesny csak beugró lesz a legendás hálóőr mögött, mivel Buffon - tervei szerint - a 2018-as világbajnokság után vonul majd vissza.

Szczesny juventusos átigazolásából már csak a klubok közt hiányzik, és többhetes tárgyalás-sorozatot követően, úgy tűnik, meg fogják találni a megoldást a felek. Az Arsenal 13 millió fontot, átszámítva 14,7 millió eurót akar kapni a lengyel kapusért, akinek a szerződése a jövő év végén jár le a klubbal.

Ez vélhetően nem fog problémát okozni a tavalyi olasz bajnokcsapatnak, így Szczesny akár a hét végéig a Juventus kapusa lehet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

7 éve
Fuck yeahh! :D Képes kimagasló teljesítményre, de tartósan nem tudja hozni a klasszis szintet. Könnyelmű, sokat lepkézik, pápá Csecsnyi. Jöhet Bernd Leno ;)
7 éve
Érdekes. Ha Ospina is megy, akkor vagy hozunk valakit, vagy Martínez előlép második számúnak.

Szólj hozzá