Theirry Henry, az Arsenal élő legendája a francia L'Equipe-nek adott videóinterjújában úgy fogalmazott: nagy álma lenne Bajnokok Ligáját nyerni az Ágyúsokkal, még ha azt nem is játékosként, hanem edzőként tenné.

A 37 éves csatár játékoskarrierje vége felé jár: Henry szerződése ugyanis még ebben a naptári évben lejár az amerikai New York Red Bullssal, így hamarosan döntést kell hoznia, hol folytatja pályafutását, ha egyáltalán így fog tenni.

Egyelőre még minden nyitott a jövőmmel kapcsolatban. - mondta Henry.

 

Még semmilyen döntést nem hoztam, minden más csak spekuláció, ami nem az én asztalom. Egy dolog biztos: maradni fogok a futball világában, ha nem is játékosként, akkor edzőként, nagykövetként vagy ügyvezetőként.

Az Arsenalban 226 gólig jutó játékos egyúttal azt is elárulta, szeretne komolyabb európai sikert elérni egykori csapatával.

Vagy így, vagy úgy, de szeretnék segíteni nekik, noha ez nem csak rajtam múlik. Az Arsenal az én klubom, és játékosként sajnos nem voltam képes BL-t nyerni velük.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

9 éve
Télen állítólag egy érkező lesz, még hozzá Cabaye személyében. Én örülnék neki, mert bár ő sem a klasszikus értelemben vett szűrő, Artetának méltó utódja lenne, mind tudásban, mind stílusban.
9 éve
Törölt felhasználó
9 éve
Legalább egy fél évet lehúzhatna még játékosként nálunk. Rosszul nem járnánk vele... 🧀

Szólj hozzá