Angol lapértesülések szerint Arséne Wenger ultimátumot adott Theirry Henry-nak, hogy eldöntse: vagy lemond a Sky Sports televíziós csatornánál vállalt szakértői munkájáról és teljes egészében az Arsenal U18-as csapatára koncentrál, vagy távozik a klubtól.

Henry jelenleg az egyik legjobb fizetett televíziós szakértő, egyes találgatások szerint a francia évi 4 millió angol fontot kap a Sky-tól. Wenger ugyanakkor úgy látja, jobb lenne, ha Henry teljes mértékben az arsenalos teendőire koncentrálna, emiatt pedig le kellene mondania a televíziós szerepköréről.

Állítólag Wengernek az sem tetszik, hogy a közelmúltban miközben hétközben Henry a csapatnál dolgozik, a hétvégén a Sky élő adásában számtalan kritikát megfogalmazott a klubbal szemben.

Henry jelenleg az Arsenalnál lemondott a fizetésről, a klub ugyanakkor mindenben támogatja abban, hogy megszerezze az UEFA Pro licensz edzői minősítést. Amennyiben Henry lemond a sky-os munkájáról, a klub főállásban alkalmazná őt az utánpótlás vezetője, Andries Jonker asszisztenseként.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

8 éve
Törölt felhasználó
Lukaku kell a kutyának. Kb Giroud szint, hogy van évi 3 jó hónapja, a többiben megye2 szintet tud hozni...

Henry edzősködésében pedig annyira bízott mindenki, de megbukni látszik.
Bár most Wengernek van igaza, vagy a csapattal foglalkozzon 100%-osan, vagy álljon tovább.
De az is igaz, hogy egy jó játékosból nem biztos, hogy jó edző is lesz...
8 éve
60-ért már elhozhatnánk Lukaku-t. Miért adnánk 50-et + Giroud-t Higanyért? Szerintem óriási kacsa.
8 éve
Nem tudom, szerintem kamu a Higuain sztori. Ez a Giroud-cserés ügyletet meg végképp nem tudom hová tenni. Azért akarunk csatárt, mert nincs elég csatárunk Welbeck sérülése miatt. Erre elcserélünk egy csatárt, hogy legyen egy csatárunk? Hát, akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad. Ha annyira akartuk volna Higuaint, elhoztuk volna még a Madridból.
8 éve
Törölt felhasználó
Amennyiben igaz a mellékelt cikk - ahol Giroud ügynöke is megszólal -, lehet valóságalapja.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/arsenal-a-penz-mellett-giroud-t-is-postazni-kell-higuainert-2512999
8 éve
Törölt felhasználó
Athlon! És mi a helyzet az igazolásokkal mert lacazette, draxler, lukaku, ricardo rodrigez ügy is nagyon leült és hogy van-e akit komolyan akarunk? Meg ez Higuain= Giroud+50m mennyire lehetséges?

Szólj hozzá