Olivier Giroud után Mikel Arteta-val is megegyezett a klub, a spanyol középpályás egy új egy éves, vagyis 2016-ig szóló kontraktust ír alá az Arsenallal.

A 32 éves játékos 2011 nyarán, az átigazolási ablak utolsó perceiben lett a londoniak játékosa, azóta jóformán kirobbanthatatlan Arsene Wenger kezdőtizenegyéből.

Az Arsenal az utóbbi hónapokban rendre sikerrel hosszabbítja meg játékosainak szerződését, így Aaron Ramsey, Laurent Koscielny, Santi Cazorla, Tomas Rosciky vagy a már fent említett Olivier Giroud is elkötelezte magát a csapathoz.

A klub várhatóan a válogatott szünet alatt hivatalosan is megerősíti Arteta és Giroud hosszabbításait, a franciával való megegyezést egyébként Wenger a tegnapi folyamán már elismerte.

John Cross megjegyezi, nem Arteta az utolsó ember, akivel hosszabbítani kíván az Arsenal, a következő hetekben Theo Walcott is új kontraktust írhat alá. Az angol szerződése 2016-ig érvényes, de Wengerék magabiztosak, hogy a 25 éves támadó hosszabb távra is elkötelezi magát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

10 éve
Törölt felhasználó
Megtaláltam :-) Atkinson. Nagy meccse volt az öregnek ;-)
10 éve
Törölt felhasználó
Off: Valaki meg tudja mondani, ki vezette a liverpooli derbyt?
10 éve
Ok, hogy Diaby nem elég fitt, de azért a kispadon ott lehetne. 💋
10 éve
Törölt felhasználó
Ha nem is krumpliért, de egy kellemes összegért eltudtuk volna adni..
10 éve
Törölt felhasználó
óóóó basszameg!
inkább adtuk volna el 2 kiló krumpliért a Burnley-nek. :)

Szólj hozzá