A francia RMC Sports értesülései szerint az Arsenal egy lépéssel közelebb került a Paris Saint-Germain 19 éves játékosának, Adrien Rabiot megszerzéséhez. A megbízható forrás úgy tudja, hogy a PSG engedélyezte az Ágyúsoknak, hogy tárgyaljanak a játékos menedzserével.

Rabiot-t a francia labdarúgás egyik nagy ígéreteként tartják számon. A védekező középpályás 2012-ben került a PSG akadémáiájára, 2013-ban pedig a Toulouse felnőtt csapatába került kölcsönbe. Érdekesség, hogy a játékos 2008-ban Angliában is játszott, méghozzá a Manchester City utánpótlás keretében.

A játékosról úgy hírlik, hogy a napokban elutasította a PSG szerződés-hosszabbítási ajánlatát, így valószínűbbé vált a csapattól való távozása is. Rabiot-ért olasz klubok, elsősorban a Roma és a Juventus érdeklődik, ám az RMC szerint Arséne Wenger már személyesen is megpróbálta meggyőzni a játékost, hogy az Arsenalt válassza.

A játékos 7 millió euróért válthat csapatot a hírek szerint.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

10 éve
Törölt felhasználó
Ha igazak a fent leírtak, akkor minden a Papán múlik.

A Juve már nagyon rég érdeklődik iránta egyébként és nem véletlenül: a videóban látottak alapján pont a kiöregedő Pirlo posztja számára a legmegfelelőbb. Bár én szentül vallom 2 éve, hogy e poszt betöltésére Verratti lenne nekik a főnyeremény, de ez lényegtelen. Ha a Papa úgy dönt, hogy Rabiot megfelelő ember, akkor az valószínűleg így is van és egy csettintésre lenyomjuk a két olasz klubot.
10 éve
Törölt felhasználó
Hát ezt nem értettem én se :D
10 éve
TheOx, bocs , elírtam, azt akartam írni az előző hsz-mben, hogy örülök, hogy nem támadó középpályás. Védekező középpályásként abszolút elfér a keretben. Támadó középpályást meg minek igazolnánk? :)
10 éve
Wanyama vagy Schneiderlin közül is szívesen látnám az egyiket.
10 éve
Törölt felhasználó
Athlon, miért örülsz annak, hogy nem vkp? Így, hogy nem olyan defenzív, hanem sokkal inkább Ramsey/Wilshere kategória/poszt, akkor Ő nem fogja tudni átvenni Arteta helyét. Így Ramsey helyén kéne játszania.

Szólj hozzá