David Ornstein, a BBC mindig megbízható újságírója szerint az Arsenal kiszállt a Khedira iránt folytatott harcból, ugyanakkor továbbra is a piacon vannak egy védekező középpályásért.

A német középpályás a világbajnokságon mutatott játéka okán is vált Arsene Wenger első számú célpontjává, azonban olyan magas fizetést követelt, ami nem fért bele a klub bérstruktúrájába.

Ennek ellenére az Arsenal továbbra is a piacon van egy védekező középpályásért, ilyen kiszemelt lehet Morgan schneiderlin, Lars Bender vagy William Carvalho.

Ornstein megerősítette, hogy egy hálóőr biztosan érkezik a klubhoz, aki nagy valószínűséggel David Ospina lesz, a Nice kapusáért 4 millió euró körüli összeget fizet a klub.

Wenger mai nyilatkozata szerint támadó nem érkezik már a nyár folyamán, ellenben védő posztra érkezhet valaki, de ez nagyban függ Thomas Vermaelen jövőjétől, illetve attól, hogy Carl Jenkinsont sikerül-e kölcsönadni a folyamatos játéklehetőség érdekében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

10 éve
Bár én nem vagyok nagy híve az FFP-nek, azért azt illendő hozzátenni, hogy az egész üzleti fair play nem azért jött létre, hogy a klubokat meggátolja abban, hogy 80-90 milliós átigazolásokat hajtsanak végre.
Ha a klub ki tud termelni ennyi bevételt, akkor arra verik el, akire nem sajnálják.
10 éve
Vicc az egész... A Cityt meg a PSG-t megbüntették, mert sokat költöttek de azt leszarjak, hogy mit csinál a két nyomorult spanyol csapat!... Nem hozta el a megváltást ez a pénzügyi fairplay se, bár várható volt, hogy kitalálnak a zsoldosok valamit ellene....
10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy ez a pénzügyi fair play teljesen nevetséges már most, az MU múlt héten kötött egy 75m/év-es üzletet az adidassal, mi meg kapunk 30-at a pumatól, no comment...
10 éve
.
10 éve
Törölt felhasználó
Arsenal856, Realnál ne keresd a logikát, pl Rodriguezre mi szükségük van? Ott van Di Maria, aki középen és szélen is spíler (persze őt el akarják adni, de miért is?) és Jesé is mikor lehetőséget kapott bőven élt vele. Amíg Perez az elnök addig nem az edző kívánsága szerint lesz igazolás hanem az ő kénye-kedve szerint. Simán el tudom képzelni, hogy Pogba is kiköt náluk, többször nyilatkozta, hogy szívesen játszana a Realban. Tényleg Kroos is ott van nekik :lol:, jó hát állami pénzből nem nehéz...

Szólj hozzá