Az angol Guardian értesülései szerint Mikel Arteta legalább két hét kihagyással számolhat a keddi, Besiktas elleni meccsen összeszedett bokasérülése miatt.

A spanyol játékos a törökországi Bajnokok Ligája-meccs 50. percében sérült meg, ami után azonnali cserét kért. A mérkőzést követő beszámolók alapján Arteta sántikálva és védőgipszben hagyta el a stadiont.

Az Arsenal csütörtökön újból kivizsgálja a játékost, de az előzetes orvosi vélemények alapján Artetával legalább két hétig nem számolhat Wenger, és a csapatkapitány csak a szeptemberi válogatott meccsek után térhet majd csak vissza.

Mindez pedig könnyen azt eredményezheti, hogy Wenger középpályást is igazol az átigazolási időszak hajrájában. A nyár folyamán a francia menedzser leginkább Sami Khediráért és a Sporting portugál tehetségéért, William Carvalhóért mutatott érdeklődést, konkrét ajánlatot azonban egyikükért sem tett.

A legutóbbi hírek alapján a Paris Saint-German 19 éves középpályása, Adrien Rabiot is feltűnt Wenger radarján, ám a francia klub 20 millót kér a fiatal játékosért, akinek a szerződése 2015-ben jár le.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

10 éve
Törölt felhasználó
Valakit mindig elő kell venni... Igen akkor aztán nem csinálnánk magunkból viccet, ha visszahozzuk azt a Cescet, aki saját szebből fizetett, hogy elhúzzon. Legyünk már észnél. Balotelli meg atya világ... Inkább kapjunk ki mindenkitől, minthogy az a pofa itt játszon. Nem csapatjátékos, nem tisztel semmit és senkit.
10 éve
Törölt felhasználó
Ja, egyszerűen hihetetlen...
10 éve
Ez a Giroud-fröcsögés már nekem is túl sok. Ennyi hányást Chamakh vagy Gervinho, sőt még Squillaci sem kapott.
10 éve
Törölt felhasználó
Aron21: Egyetértek veled, Balotelli egyedüli ékként körülbelül használhatatlan lenne nekünk, a vb-n megmutatta, hogy mennyire nem lehet ott számítani rá.

Giroudnak eddig 101 meccsen van 40 gólja és 22 gólpassza van nálunk, nem kiemelkedő de annyira azért nem szar, hogy ennyi savat kapjon.
10 éve
Ezek után remélem szétbassza a poolt (bár ha az egész idényben összesen két gólt lő azt biztos ellenünk fogja benyomni:D)
Így biztos a 4. hely idén is!

Szólj hozzá