A spanyol Marca napilap értesülései szerint az Arsenal megegyezett a Real Madriddal Sami Khedira ügyében, a német játékos 25 millió eurójába kerülhet a londoniaknak.

A 27 éves középpályás többszörösen is visszautasította a királyiak által felkínált szerződéstervezetet, sőt közölte a vezetőkkel, távozna Madridból.

Az érdeklődőkből nincs hiány, jóllehet Khedira igényei az eget verik, az egykori Stuttgart-játékos heti 150-200 ezer fontos fizetést követel, amit érhetően jó néhány klub nem tudna fedezni.

Az előző hírek alapján már voltak egyeztetések az Arsenal illetékesei és a játékos ügynöke között, de valószínűsíthető, amennyiben nem fog lejjebb adni az igényeiből a német, úgy nem lesz az Arsenal játékosa.

Khedira mindazonáltal szívesen igazolna Londonba, hisz három jó barátjával, Lukas Podolski-val, Mesut Özillel és Per Mertesackerrel játszhatna egy csapatban, akikkel a minap világbajnokságot nyert.

Jelen álláspont szerint Toni Kroos rövid időn belül a spanyolokhoz igazol, így Perezék minél előbb túl adnának a tunéziai felmenőkkel is rendelkező középpályáson. Várhatóan a következő napokban felpörögnek az események.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

10 éve
Ospinára jó esély van, de ő még nyaral.
10 éve
Igaz! :D

Ospina-ért állítólag elfogadták az ajánlatunkat, remélem tényleg jön!Csak az a vicc,hogy ezt már jó pár napja írják, még sincs semmi előrelépés az ügyben.
10 éve
Debuchyről már múlt hétfő óta mondják, hogy holnap bejelentik :D
10 éve
Khedira szerintem is főnyeremény lenne.Csak abból a rohadt fizetésből adna le egy kicsit, mondjuk 130 ezerre.

OFF: Állítólag Debuchy ma lesz bejelentve, pár helyen olvastam.
10 éve
Törölt felhasználó
Illaramendit én inkább békén hagynám, ő fizikálisan nagyon kevés ahhoz, hogy angliában vkp-t játszon. Őszintén szólva amikor láttam játszani annyira nem győzött meg (ettől még lehet jó játékos). Khedirát továbbra is adnám, tapasztalt, bl meg vb győztes és az se lehet véletlen, hogy Mou, Ancelotti és Löw egyik kedvenc játékosa is. Vígan elvégezné a piszkos munkát és ez főleg a rangadókon aranyat érhet.

Szólj hozzá