Már tavaly nyáron is téma volt Santi Cazorla Spanyolországba való visszatérése, s érdekes mód, akkor is az idei bajnokkal hozták összefüggésbe a támadó középpályást.

Cazorla jelenleg a világbajnokságon tartózkodik a spanyol nemzeti csapattal, akik borzalmasan, 1-5-ös vereséggel kezdték a brazíliai tornát, jóllehet maga a középpályás nem lépett pályára a találkozón.

A 29 éves játékos két évvel ezelőtt érkezett az Arsenal-hoz a Malaga csapatától, ahol hamar közönség kedvencé vált, sőt néhány hónapja még a szerződését is meghosszabbította klubjával.

Ennek ellenére ismét felröppentek a pletykák, miszerint Cazorla távozhat Londonból az Atletico Madrid kedvéért, akik nagyszerű tavalyi évet futottak. A volt Malaga-játékos szerződéséből még három év van hátra.

Cazorla először reagált a róla szóló pletykákra, elmondása szerint jelenleg nem foglalkozik a jövőjével, csak is kizárólag a világbajnokságra koncentrál, ugyanakkor a torna végeztével mérlegelni fogja lehetőségeit.

Amint véget ért a világbajnokság, mérlegelni fogom a helyzetem.

- mondta az AS-nek

Jelenleg nem szeretnék a jövőmmel foglalkozni, így az ügynökömnek is azt mondtam, ha érkezik egy ajánlat, semmikép se értesítsen.

Ismerek néhány Atletico játékost, ilyen Juanfran és Godin. Évekig abban a bajnokságban játszottam, így jól ismerem a csapatot.

Egy biztos, amíg nem ér véget a világbajnokság, nem fogom tudni, hogy valós-e az érdeklődésük.

- zárta nyilatkozatát Cazorla

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (43)

10 éve
Kobe: Én is nagyon bízom benne, hogy Aurier neálunk fog kikötni.
Aron21: Gnabryt kéne kölcsönadni. Jövőre nem hiszem, hogy sok sót fog megenni a német.
10 éve
Törölt felhasználó
Campbellnek nem is lenne rossz még egy év kölcsön, feltéve, ha PL csapathoz tudjuk küldeni. Ha nem, akkor inkább ne menjen, és kapjon lehetőséget a kupában.
10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Campbellel jövőre. Wengert ismerve elpasszolja még 1 évre.
10 éve
Campbell ma is jól játszik. Azért látszik, hogy Arsenalos. Egyértelműen felrúgta Chiellini a 16-oson belül és semmi... :lol:
10 éve
Törölt felhasználó
Ez az Aurier gyerek nagyon penge, remélem Wenger nem vacakol sokat és leigazolja, tálcán kínálja magát, óriási baromság lenne ha nem húznánk be.

Szólj hozzá