Az utóbbi hetekben egyre több pletyka kering a sajtóban arról, hogy ki lehet majd Arsene Wenger lehetséges csatárigazolása.

Mint ismert, az idei nyáron a prioritások közé tartozik egy támadó leigazolása, a nevek alapján pedig minőségi labdarúgó várható ezen poszt betöltésére.

A tavalyi szezonban jóformán Olivier Giroud egymaga játszotta a végig a szezont, ami nemcsak fizikálisan, de mentálisan is megterhelő.

A hírek alapján Wenger kívánságlistáján Balotelli, Mandzukic és Benzema is megtalálható, jó hír lehet, hogy egyik játékos esetében sem zárható ki a váltás lehetősége.

Mario Mandzukic már közölte távozási szándékát klubjával, Karim Benzema továbbra sem tudott megegyezni új szerződéséről, míg Mario Balotelli-t a Milan vezetősége küldheti el.

A legfrissebb hírek szerint az ágyúsok francia menedzsere készen áll ajánlatot tenni a milánóiak rossz fiújáért, aki a világbajnokságot követően válthat klubbot.

Balotelli ügynöke, Mino Raiola is megerősítette, hogy a fiatal olasz támadó idén nyáron távozhat Milánóból, s az Arsenal egy lehetőség számukra.

Az Arsenal egy fantasztikus klub.

- kezdte

Hogy létrejöhet-e az átigazolás? Bármi megtörténhet.

A világon legfeljebb 10 olyan egyesület van, amely megengedheti magának Mario-t. A világ legjobbjai közé tartozik.

- zárta szavait Raiola

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

10 éve
Törölt felhasználó
Lehet bármennyire jó némelyik pillanatában, ennyi ésszel ha elszabadul sokkal nagyobb kárt okoz. Főleg 180k-es fizetésért nevetséges, ennyiért még Benzema is jönne, akkor már inkább hozzuk vissza Adebayort.
Ha valami csapásként mégis leigazolnánk ezt a gyökeret, a Puma nagyon akarja, még a vételár harmadát is kifizetnék, és ha Wenger túl sokáig ragaszkodik Benzemához, akit biztos nem engednek el, nem marad más választása kénytelen lesz, akkor azért majd megkérdezném azokat, akik annyira követelik, hogy Giroud-t még a padra se raknák, náluk Campbell a cserecsatár, hogy megérte?
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem,most bazira nem a magatartását kell nézni hanem,hogy mit tud a pályán és valljuk be jó csatár ez a kölyök.
10 éve
Aron21: Úgy legyen! Engem egyre jobban befolyásol ez a sok pletyka. Nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok kijelnetni, de azt mondom jöjjön!
10 éve
Törölt felhasználó
Én, ha választhatnék, akkor egyértelműen Mandzukicot választanám.
10 éve
Törölt felhasználó
Na ne már , h ez a madár troll ide jöjjön.. még csak az kéne...

Szólj hozzá