Az elmúlt napok értesülései szerint Arsene Wenger első számú célpontja a támadó pozíció megerősítésére a Milan rossz fiúja, Mario Balotelli lett, aki a legjobban kereső játékossá válhatna a londoniaknál.

A játékos menedzsere, Mino Raiola a minap nyilatkozott ügyfelének helyzetéről, s a Sky Sports-nak adott interjújában megerősítette, a 23 éves támadó számára az Arsenal is egy lehetőség ezen a nyáron.

Olasz források szerint Adriano Gallaini, a Milan ügyvezetője igazgatója és Raiola a tegnapi nap folyamán tárgyaltak Balotelli jövőjéről, ahol arra a döntésre jutottak, hogy a válogatott csatár távozhat Milánóból.

Maga Balotelli úgy nyilatkozott, jövője egyelőre nem ismert, de a világbajnokság alatt nem is kíván ezzel foglalkozni, hisz minden gondolata a válogatott körül forog - más kérdés, hogy vélhetően maga a játékos is nyitott a váltásra.

Jamie Sanderson, a Metro újságírója is egyetért abban, hogy a volt Manchester City-csatár Wenger első számú célpontja, míg John Cross úgy fogalmazott, jó esély van üzlet létrejöttére, amennyiben az Arsenal hajlandó 25 millió font körüli összeget fizetni Balotelliért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (51)

10 éve
Törölt felhasználó
30-ért elég zsákbamacska. Egészségükre XD
10 éve
Törölt felhasználó
OFF:

SkySports:
BREAKING NEWS: Manchester United have agreed a fee in region of £30m for Southampton's Luke Shaw. Medical will be completed tomorrow.
10 éve
Végre mind a három Arsenalos kezd a németeknél 🧀
10 éve
Törölt felhasználó
Tényleg, ezt még senki nem írta, az a rohadt Afrika Kupa :D
Nem lenne kellemes egy darab Jenkinsonnal kihúzni azt az időt
10 éve
Törölt felhasználó
Semmi gond nem lenne abból hogy a ha a két full-back egyszerre előre megy és netán elől ragad, ha Mertesacker gyorsabb lenne, és nem Arteta fedezné őket.
Franciáknál is azért játszanak 3 fedezettel, sőt néha Cabaye a CB-k mögött helyezkedik, mert Evra és Debuchy is jól megy előre, de ott is ragad. Persze Sakho, Cabaye, Varane 3mas semmivel nem jobb a Merte, Koscielny, Arteta 3masnál ezért is vannak a franciák mindig pánikban, mikor az ellenfél kontrázik. De ha ez a 3mas megfelelő kvalitású, akkor simán fenntartható a védelem támadószellemű full-backekkel.
Auriernél azért erősen figyelembe kell venni az Afrika kupát, ami lesz a következő 2 évben, és akár 3 hónapot is hiányozhat miatta elég kritikus szakaszban.

Szólj hozzá