Az Arsenal készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen az Internazionale csatáráért, Mario Balotelliért. A támadót 18 millió fontra taksálják és Arsene Wenger úgy véli, hogy egy jó ajánlatra Jose Mourinho is rábólint majd.

Az olasz U21-es válogatott játékos a kezdőből is kikerült, miután több afférja is volt csapattársaival és Mourinhoval. Az Ágyúsok mestere mindenesetre kockázatot vállalhat a problémás, de nagyon erős támadó leigazolásakor.

Balotelli kétségtelen, hogy beleillene a Premier Leaguebe, mert nagy tudással és jó képességekkel rendelkezik, valamint fizikailag is kiváló állapotban van. Wenger keresi a lehetőségeket a támadósor megerősítésére. Az Arsenal idén ismét trófea nélkül zárt és a menedzser kész nagyobb pénzeket is költeni. ''Super Mario'' az egyik fő kiszemelt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (51)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát ez a Balotellis dolog nagyon érdekes...Balotelli egy nagyon jó testfelépítésű, technikás, jó játékos és még nagyon nagy játékos válhat belőle...másrészről pedig nagyképű, makacs, rossz hozzáállású...
Én nagyon kíváncsi lennék ha leigazolnánk akkor mi lenne, mert szerintem nálunk rendesen meg lenne fegyelmezve, nem lennének vele többé gondok és egy nagyon nagy sztár lehetne belőle...
Amúgy szerintem biztos nem igazoljuk le, de én annak ellenére hogy alapból egy unszimpatikus pofa, annak ellenére én örülnék neki, mert itt jó helye lenne!
14 éve
Törölt felhasználó
Jöjjön, itt fantasztikus játékos lehet belőle. Kit érdekel mit csinált az interben, Mourinho is egy fa*z, lehet nem jött ki vele. A másik meg, hogy Milan szurkoló, lehet ez is közrejátszott a viselkedésében.
14 éve
Törölt felhasználó
Wright, egyetértek. Én sem szeretném, ha jönne.
14 éve
Törölt felhasználó
csak ha bir jojjon balotelli!!!!!!edu meg menjen es tolem bendtner is de inkabb ne!!!
14 éve
Törölt felhasználó
veszélyes...

Szólj hozzá