Angol lapértesülések szerint Bacary Sagna már ezen a héten Manchesterbe utazik, hogy megállapodjon a City-vel az új szerződéséről.

Sagna távozásáról már hetek óta folyik a spekuláció, azt maga a játékos is elismerte az egyik nyilatkozatában, hogy valószínűleg a múlt hét végi FA-Kupa döntő volt az utolsó meccse az Arsenal színeiben.

A francia jobb hátvéd a meccset követően nem akart nyíltan a jövőjéről beszélni, ekkor még remélhették a rajongók, hogy a játékos esetleg meggondolta magát, és mégis elfogadja az Arsenal hároméves hosszabbítási ajánlatát.

A Daily Mail információi szerint ez mégsem fog bekövetkezni, miután Sagna már ezen a héten Manchesterbe utazik, hog a City-vel tárgyaljon egy esetleges megállapodásról. A játékos szerződése a szezon végén lejár az Arsenallal, így ingyen igazolhat bármelyik együtteshez.

Az angol lap úgy tudja, hogy Manuel Pellegrini csapata három évre 150 ezer fontos heti fizetést ajánlott Sagnának, szemben az Arsenal 80 ezer fontos heti jövedelmével. A hírek szerint Sagna szeretne mihamarabb döntést hozni a jövőjével kapcsolatban, mivel a három hét múlva kezdődő brazíliai világbajnokságnak már tiszta fejjel akar nekivágni.

Az Arsenal az elmúlt hetekben pedig már elkezdte keresni Sagna utódját, a legvalószínűbb helyettesnek pedig a Toulouse feltörekvő tehetsége, az elefántcsontparti Serge Aurier lehet, ám Arséne Wenger listáján a Southampton játékosa, Calum Chambers és az Evertonnál remek idényt futó Seamus Coleman is szerepel.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

10 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! Nem havi, hanem heti fizetésről van szó.
Sagna nem ér annyit. Bőven vehetünk egy jobb jobbhátvédet, mint Ő. Vagy mondom akár Jenkinson is fejlődhet annyit.
10 éve
Miért nem tudjuk megadni a havi 100 ezret? Elvileg Wenger-nek 100 millió áll rendelkezésére igazolásokra, amit úgyse fog elkölteni...
10 éve
Törölt felhasználó
Az kemény ha abba a mocskos bandába megy .. Viszont ha megfelelő pótlása jön akkor nincs gáz a Coleman tényleg jó lenne,mert az Everton elég jó szezont futott és vele előrébb lennénk.Az Auriert nem vágom,vidit nem nézek,mert ott a legjobb pillanatok vannak összevágva így nem mérvadó. Én amúgy kh-t is hoznék legalább 1et a rota miatt.
10 éve
Törölt felhasználó
Pont a shitty-be? Ne már...
10 éve
Törölt felhasználó
Sagna nagyon fontos láncszeme volt a hátsó négyesünk jó teljesítményének, így én mindenképp elsősorban a védekező kvalitásokat nézném a lehetséges pótlásban. A cél jövőre az, hogy a védelem megmaradjon ugyanolyan jónak, a támadást pedig spékeljük meg egy Giroud-tól eltérő stílusú csatárral.

Szólj hozzá