Az utóbbi hónapokban egyre biztosabbá vált, hogy Bacary Sagna, a csapat francia jobbhátvédje utolsó szezonját tölti a klubnál - ezt most maga az egykori Auxerre védő is megerősítette.

Sagna 2007-ben érkezett az Arsenal-hoz, s rövid idő alatt az egyik legmeghatározóbb játékosa lett a londoniaknak, kimagasló játéka pedig egyenesen a válogatottig repítette a gall védőt.

Az idei szezonban többször tárgyalóasztalhoz ült egymással az Arsenal vezetősége és személyesen Bacary Sagna, de nem sikerült megállapodni a folytatásról.

Arsene Wenger megadta volna játékosának az általa kért három éves szerződést, de a financiális oldalról nagy volt a távolság a felek elgondolása között.

Sagna, aki jelenleg a válogatottal készül a közelgő világbajnokságra elmondta, nem sikerült megegyezni a vezetőséggel, így immáron biztos, hogy elhagyja a klubot - döntését a következő két hétben meghozza.

Nem titok többé: elhagyom az Arsenal-t.

- mondta Sagna

A klub megpróbált megtartani engem, több ajánlatot is kaptam a részükről, de egyik szerződéstervezet sem felet meg az általam kívántaknak.

Rengeteg spekuláció terjeng a jövőmről, de jelenleg semmi sem eldöntött. A következő két hétben, még a világbajnokság előtt meghozom a döntésemet.
- zárta szavait a francia

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

10 éve
Törölt felhasználó
Juanfran tökéletes lenne, fegyelmezettsége hasonlóan jó, mint Sagnaé, jobban is támad és 29 évesen az érkezése nem jelentené Jenk karrierjének ketté törését. Azonban kétlem, hogy megtudnánk szerezni.

(givemefootballon írogatják, hogy már kétszer is vissza utasított minket, de az az oldal egy vicc. :D)
10 éve
Törölt felhasználó
szerintem vmi öregebb kéne Jenko hagy fejlődjön, mikor rendszeres játéklehetőséget kapott, akkor élt vele, egyértelmű, h nem szabad előle elvenni a helyet, egy tapasztalt védő kell Sagna helyére, akitől az ifjú angol tanulni tud
10 éve
Én Auriert szeretném jövőre a kezdőben látni Sagna helyén. Kicsit emlékeztet is Bacaryra így külsőre. :lol: Meg végre legalább lehetne egy kis támogatás a jobboldalról is támadásban.
10 éve
Törölt felhasználó
Jogos az észrevételek, engem például kifejezetten bosszantott, hogy Jenkinson rögtön a padra kényszerült, csak azért, mert Sagna visszatért. Én nem értem azokat az embereket, akik csak randomba szidnak bárkit, és közben elfelejtenek gondolkozni.
Egyébként teljesen biztos, hogy érkezni fog egy jobb hátvéd, de attól még Jenkinson-t is építeni kell, mert az ő szívével én benne látom a jövő Arsenaljának jobb hátvédjét.
10 éve
Akartam mondani,hogy ne felejtsük el ennyire a 2012/2013-as szezon elején berobbanó Jenkinsont.Nem véletlenül debütált akkor a válogatottban, velem együtt sokan fel is voltak háborodva miért veszik ki a kezdőből egyből Sagna felépülése után...Remélem én is,hogy egy Ramsey szerű fejlődésen fog keresztül menni és akkor nem akármekkora védő lesz, a beadásai kegyetlen jók, ezt idén is megmutatta a Hull ellen Bendtner fejesénél.Formában van talán még jobban össze tud játszani a társakkal ,mint Bacary.Egyedül a védekezésén kéne még csiszolni és akkor jó kis védő lehetne belőle.Ettől függetlenül el kell hozni Auriert.

Bocsi, valamiért 3szor küldte el, nem direkt volt! :D

Szólj hozzá