Hosszas hónapokig tárgyalásban állt egymással az Arsenal vezetősége és Bacary Sagna a szerződésének meghosszabbítása kapcsán, de végül nem sikerült megegyezni a folytatásról.

A 31 éves védő 2007-ben csatlakozott az Arsenal-hoz az Auxerre csapatától,  s rövid idő alatt a klub egyik meghatározó játékosává nőtte ki magát a francia.

Sagna az utolsó évében megnyerte az FA-kupát az ágyúsokkal, mégis úgy döntött, hét év után tovább áll Londonból a nagy rivális Manchester City kedvéért.

A játékos, aki jelenleg a brazíliai világbajnokságon tartózkodik, elmondása szerint döntése mögött nem a több pénz, hanem szakmabeli okok állnak.

Szeretném tisztázni a spekulációkat, melyek szerint a pénzért távoztam és pénzéhes vagyok.

- kezdte Sagna

Szembemegy a szóbeszédekkel, hogy 2008 óta ugyanolyan feltételek mellett játszottam az Arsenalért és soha nem kértem fizetésemelést.

Az emberek úgy gondolják, a pénzért távoztam, de ez nem így van. Változást akartam. Úgy éreztem ez a megfelelő idő a távozásra, szükségem van egy fellendülésre a karrieremben.

- zárta szavait a francia

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

10 éve
Törölt felhasználó
Most úgy őszintén, mekkora változást jelent egy országon belül csapatot váltani? Hiába próbál torzítani a valóságon, egyértelmű, hogy a pénz nagyon nagy szerepet játszott a döntésében.
10 éve
Törölt felhasználó
Szégyen ez az ember... pont a Citybe? nagyon remélem , h végig padozni fog !!
10 éve
Törölt felhasználó
Hát nagyon remélem, hogy nektek van igazatok és csak ezen a pár csoportmeccsen láttam tőle folyamatos ellenfél-vezette kontrákat az ő helyén, buta szabálytalanságokat és technikai hibákat. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem egyértelműen Fecc-nek van igaza. Zabaleta jobb játékos, mint Sagna.
Jó lesz neki a pad, mint Clichynek...
10 éve
Törölt felhasználó
Ebben a James Rodriguezben is van fantázia :D

Szólj hozzá