A mindössze 18 éves Serge Gnabry szezonja remekül alakul, egyre több lehetőséget kap az Arsenal felnőtt csapatában - van, hogy a kezdőcsapat tagjaként léphet pályára.

Wenger nagy csodálója a fiatal játékosnak, aki abszolút univerzálisnak nevezhető, a szélen kívül, középen, de akár csatárként is szerepeltethető, a francia menedzser szerint mégis visszavont középpályásként teljesedhet ki Gnabry.

A fiatal német minden bizonnyal vasárnap is megkapja a maga lehetőséget, akárcsak a Tottenham elleni összecsapáson, ahol nem mellesleg gólpasszal járult hozzá a csapat győzelméhez.

Gnabry már nagyon izgatott a találkozót illetően, s feltehetőleg az egész csapat fejében ott motoszkál még a múlt hétvégi csúnya vereség, így vasárnap eljöhet a revans ideje.

Harcolnunk kell, a futball erről szól. Alig várom, hogy visszatérhessek a csapatba, ezt azzal próbálom elérni, hogy a legjobbamat nyújtom az edzéseken. Bízom benne, hogy ezt a menedzser is látja, és megkapom a lehetőséget vasárnap a kezdőcsapat tagjaként.
Az FA kupa egy remek lehetőség a fiatal játékosok számára, így nekem is. Élvezem a játékot ebben a sorozatban, remélem képesek leszünk a döntőig menetelni.
Itt minden mérkőzést meg kell nyerned, nem számít, hogy ki kerül az utadba. Továbbá nem szabad lebecsülni a kisebb csapatokat sem, mert képesek meglepetést okozni.
Mindenképpen nagy mérkőzésnek ígérkezik a vasárnapi, csakis egy lehet a cél; továbbjutni a következő körbe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá