Arséne Wenger a Liverpool elleni meccselőztesében Bacary Sagnát emelte ki az Arsenalból, a francia menedzser szerint a védőre mindig lehet támaszkodni, mivel minden egyes meccsen 100%-os teljesítményt nyújt.

Sagna jövője egyébként továbbra is tisztáztatlan, az Arsenallal kötött szerződése az idény végén lejár. A csapatnál hosszabbítanának a játékossal, ám Sagnáért több érdeklődő is van, köztük Franciaországból és Törökországból.

"Amikor azt mondom, hogy szeretném, hogy Sagna hosszabbítson, akkor sokkal többről van szó, hogy én mennyire akarom ezt." - mondta Wenger.

"Remélem, hogy végül igazam lesz. Egyelőre nem állunk ehhez közel. Mivel ő védő, készen állunk több éves kontraktust ajánlani a számára."

"Ez egy nagyon fontos szerződés lesz a számára. 31 éves lesz ebben a hónapban. Meg tudom érteni, hogy nyitva tartja a lehetőségeit."

"Én személy szerint azt akarom, hogy most azonnal írja alá a szerződését. De el kell fogadnom a jelenlegi helyzetét. Szabad játékos, a döntést ő hozza meg majd."

Sagna 2007-ben igazolt az Arsenalhoz, azóta pedig több mint 250-szer lépett pályára az angol csapatban annak ellenére, hogy kétszer is lábtörés hátráltatta. Wenger ezek okán nem győzte dicsérni a játékosát.

"Én azt gondolom, hogy Sagna jövője nálunk van, és minden más döntés rosszul sülne el."

"Fantasztikus játékosról van szó fantasztikus hozzáállással. A meccsek kezdete előtt az ember biztosra tudja, hogy Bacary Sagna 100%-os teljesítményt fog nyújtani, mindegy, ki ellen játszunk és hol. Ő egy fantasztikus biztos pont." - tette hozzá a francia menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon fontos lenne az ő hosszabítása. Évek óta az egyik biztos pontunk, bár tavaly nem volt csúcs formában egész idénybe, idén viszont újra magabiztos, és beadni is megtanult az évek során.
Amúgy ma elnéznék egy ilyen kezdőt: Szczesny
Sagna-Mertesacker-Koscielny-Gibbs
Arteta-Rosicky
Chamberlain-Özil/Cazorla-Podolski
Giroud
10 éve
Törölt felhasználó
Ez nem hangzik túl jól,szivből remélem hosszabbít!!!! 🧀

Szólj hozzá