Arséne Wenger úgy gondolja, csapat képes lesz megbirkózni a februári, húzós menetrenddel.

Nem alakult szerencsésen az Arsenal sorsolása az elkövetkezendő időszakban. Arséne Wenger csapata ugyanis 14 nap alatt ötször is találkozik nagynevű ellenfelekkel - kezdve most szombaton a Liverpoollal.

Az Arsenal a sűrű időszakot két pontos előnnyel kezdi meg a Manchester City előtt, Wenger pedig úgy gondolja, hogy a csapat képes lesz tartani a remek formáját.

"Minél inkább közeledik a vége, annál inkább lesz fontosabb minden egyes hátralévő meccs. Kiváltképpen akkor, amikor a csapat küzdhet is valamiért. A kupában egy meccs a döntő, ám a bajnokságban már minden egyes pont fontos lehet a végelszámolásban, ezért lesz hatalmas tétje a februárnak." - mondta Wenger.

"Nagyon keményen dolgoztunk, hogy elérjünk a mostani pozíciónkba, szóval ezt élveznünk kell és a legjobb játékunkat kell nyújtanunk. Ami biztos vagyok, hogy sikerülni fog."

"Mentálisan felkészültek vagyunk, s a szezonban mindig sikerült felállnunk, akárhányszor volt is nehézségünk. Fizikiálisan sincsen semmi gondunk."

"Azon múlik a dolog, hogy mennyi sérültünk van - emiatt rotálni is kell a csapatot. Fontos, hogy a lehető legtöbb játékosunk legyen bevethető. A súlyos sérültek sajnos komolyan tudják befolyásolni a hajrát."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

10 éve
Törölt felhasználó
Hát eddig nem úgy néz ki...

Szólj hozzá