Lukas Podolski szezonja nem éppen úgy indult, ahogyan azt német elképzelte, augusztus végén ugyanis egy combsérülés következtében négy hónapra a partvonalon kívülre szorult.

A 28 éves támadó látszólag remek úton haladt ahhoz, hogy újra top formában legyen, így nem csak csapata, hanem saját maga számára is a legrosszabbkor jött az bizonyos sérülés.

Podolski december végén térhetett vissza a keretbe, ahol már is kulcsszerepet játszott a West Ham elleni londoni derbin, ugyanis gólja mellett egy kulcsfontosságú gólpasszt is kiosztott Theo Walcottnak -azzal a találattal sikerült megfordítani a mérkőzést az ágyúsoknak.

Az Arsenal számára nagy fegyvertény lehet a német válogatott játékos a szezon második felére, lévén az elsőt csakhogy nem teljes mértékben kihagyta, így minden bizonnyal a frissesség nem jelenthet problémát a csapat mókamesterének.

Az egykori Köln játékos ismét remekül érzi magát, elmondása szerint igazán közel állhoz, hogy újra csúcsformába lendüljön, állítását alátámasztja tegnapi teljesítménye; két góllal sikerült hozzájárulnia csapata 4-0-ás győzelméhez.

Nagyon hosszú időszak volt számomra az a négy hónap, amíg sérült voltam, annál is inkább, hogy soha nem volt még ilyen hosszú távú sérülésem.
Nem volt egyszerű, de keményen dolgoztam, s végül sikerült visszatérnem. Azt egészen pontosan nem tudom, hogy 100%-os állapotban vagyok-e már, de úgy érzem tegnap nagyon jól ment a játék, meglátjuk jövő héten, hogy fog menni.
Az ember mindig boldog, ha játszik és gólokat szerez, így természetesen én is az vagyok, az külön öröm számomra, hogy a következő körbe jutottunk a csapattal.
A második félidőben a Coventry nagyon keményen harcolt, sikerült is nekik néhány lehetőséget kialakítaniuk. De tudvalevő, hogy alacsonyabb osztályú csapatok ellen soha nem egyszerű játszani.
Fontos volt, hogy jól végezzük el feladatunkat, ez sikerült, már nagyon várjuk a következő FA kupa mérkőzést, és a vasárnapi sorsolást.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

10 éve
Törölt felhasználó
bakker van egy olyan érzésem h draxler-t leigazoljuk! akkor ő lessz a kedvecem,mert hatalmas player :D wenger papa intézkedj! :D
10 éve
Remélem, a bajnokikon is több lehetőséget fog kapni! Az egyik legjobb gólszerzőnk, ő legalább mer távolról is lőni.

Szólj hozzá