Az Arsenal nagy meglepetésre könnyed vereséget szenvedett a Napoli ellen, így ennek tükrében csak csoport másodikként jutott tovább Wenger csapata, lévén a Dortmund nyerni tudott Marseilleben.

A nyolcaddöntő párosításainak kisorsolásáig nem kell sokat várni, ugyanis jövőhét hétfőn erre sor kerül, az Arsenal többek között a Barcelonával, a Real Madriddal, a Bayern Münchennel, az Atletico Madriddal, de akár a PSG-vel is találkozhat - már az első körben.

A londoniak csalódottak, hogy végül csoport másodikként végeztek, de Laurent Kosicelny amondó, előbb vagy utóbb úgyis meg kell mérkőzni a sorozat legjobb csapataival.

A 28 éves védő már a szombati csúcsrangadóra koncentrál, az első helyezett Arsenal a negyedik helyen álló Manchester Cityhez látogat. A londoniak hat pontos előnyt élveznek a hazaikkal szemben, előreláthatólag a szezon egyik legnehezebb meccsét kényszerül majd megvívni a Wenger-csapat.

Sokkal jobban kell játszanunk ahhoz, hogy győzni tudjunk a City ellen. Két kiváltképpen nehéz mérkőzés előtt állunk, mindkét csapat az elitbe tartozik, de nekünk pontokra van szükségünk - nehéz dolgunk lesz.
Jelenleg is vezetjük a bajnokságot, s természetesen az a célunk, hogy az első helyen maradjunk. A december mindig egy nagyon nehéz hónapnak ígérkezik, amely egyben az egyik legfontosabb, úgyhogy készen kell állnunk, s harcolnunk kell.
Nagyon nehéz elfogadnunk, hogy csak másodikként végeztünk, tényleg nehéz ezt megemészteni. Adott, hogy mely csapatokkal kerülhetünk össze, majd meglátjuk.
Ugyanakkor azt tény, ha megakarjuk nyerni a sorozatot, akkor előbb vagy utóbb, de meg kell mérkőznünk Európa legjobb csapatival is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI eléggé le vannak maradva a forrásaid, mert Lavezzi neve már több mint egy hónapja téma velünk :D még ha az égvilágon semmi normális oldal nem hozta le most se.
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem simán benne van, hogy megállná a helyét, fizikális felépítése nagyon jó úgyhogy neki nem telne 1-2 évbe míg ezen a téren felvenné a ritmust, de ő is inkább szélső mint középcsatár, abból pedig most van elég. Teljesen felesleges lenne ide, akkor már inkább Doumbia :D
10 éve
Amúgyse lenne megoldás Lavezzi, Chamberlain,Walcott bőven a szintjén vannak + az argentín hatalmas ziccergyilkos, szóval nem lenne értelme a leigazolásának.Csatár kell ide, nem ilyen "csatár utánzatok", nem hiszem hogy sokkal előrébb lenne vele a csapat, meg nem is feküdne neki szerintem az angol bajnokság, kevés argentín vetette meg a lábát a PL-ben.
10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Szerintem nagyon nagy pletyka,kb olyan mintha Cavaniért mennénk.
10 éve
A legfrissebb pletykák szerint télen megpróbáljuk leigazolni Lavezzit.

Szólj hozzá